Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Tizmillioert huzza Maga Zoltan a fideszes onkormanyzatnak


Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Fejenként több mint 100 ezer forint uniós pénz áramlott Felcsútra (Átlátszó, Index)
Tízmillióért húzza Mága Zoltán a fideszes önkormányzatnak (Index)
Elkaszálta a jegybanktörvény módosítását az Alkotmánybíróság (Index)

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast: Miről árulkodik a kórházi járványról szóló eltitkolt ÁNTSZ-jelentést?

Fejenként több mint 100 ezer forint uniós pénz áramlott Felcsútra
Az Átlátszó interaktív térképén meg lehet nézni, melyik magyar település mekkora uniós támogatást kap évente. Az adatbázisból kiderül, hogy Felcsút évi 187 millió forintnyi forrást kapott 2007 és 2015 közt, ami egy lakosra lebontva évi 104 ezer forintot jelent. A legtöbb pénzt a Mészáros szűkebb pátriájához tartozó Bicske kaszálta évi 1,3 milliárd forinttal átlagban. (Átlátszó, Index)

Tízmillióért húzza Mága Zoltán a fideszes önkormányzatnak
Mága Zoltánnak és a hozzá köthető Ymiso Hungary Kulturális Közhasznú Egyesületnek eddig 4 milliós támogatási megállapodása volt a fideszes XI. kerülettel, azonban ezt az összeget a képviselőtestület 10 millió forintra emelte. Az összegért cserébe az önkormányzat olyan szolgáltatásokat vár, mint „komolyzenei koncertek”. (Index)

A NAV vizsgálja tovább tanterem-felújítással kapcsolatos mutyit
Bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás gyanúja, ezt állapította meg a Nemzeti Nyomozóiroda a 14 milliárdos uniós keretből finanszírozott Öveges-program lebonyolítását vizsgálva. A napokban az a hír röppent fel, hogy egy európai bizottsági döntés az Öveges-program szabálytalanságai miatt negyvenmilliárd forintnyi uniós keret kifizetését állította le. (Index)

Elkaszálta a jegybanktörvény módosítását az Alkotmánybíróság
A testület kimondta az egyértelműt, nevezetesen, hogy  Magyar Nemzeti Bank közfeladatot lát el, és kizárólag közpénzzel gazdálkodik, ezért az átláthatóság és a közélet tisztasága érdekében a nyilvánosság előtt elszámolással tartozik. Akármilyen alapítványba is dugossa a pénzt. Ezt egyébként a jelek szerint maga a jegybankelnök is belátja, de csak akkor, ha más nem hallja. Erről beszélt egy interjúban az MNB jobbikos felügyelőbizottsági tagja. (Index, Index, Napi, Figyelő, Figyelő)

Viszi a titkos társaság az MKB-t
37 milliárd forintért kapta meg az MKB-t az a furcsa társaság, amely egy nyugdíjpénztár, befektetési- és tőkealapokból áll, de hogy ki áll pontosan mögöttük az rejtély. További két pályázat érkezett még az MKB-ra, azonban őket nem nevezte meg az MNB. Lázár János pedig arról beszélt, hogy a kormányt nem érdekli, szerepet játszanak-e az MNB-alapítványok az MKB eladásában. (Index, Figyelő, 444)

Adj 1%-ot az atlatszo.hu-nak, hogy megtudd, mire megy el az adód 99%-a! 

Ha van még két perced:

Újabb kamustatisztikák tűntek fel a Fidesz egy új weboldalán, amelyre még a Guardian is felfigyelt. (Guardian, Index)

Gyárfás grafikus-költő barátja, Fábián István készítette a vizes világbajnokság hivatalos plakátjait, amelyek elég katasztrofálisra sikerültek. (Átlátszó)

A Novartis kenőpénzt fizetett egészségügyi szakembereknek forgalombővítés céljából, a 25 millió dolláros büntetést inkább szó nélkül kifizetik. (Figyelő)

Lázár szerint nevetséges, hogy a Jobbik tudni szeretné, kik azok, akik több mint 100 milliárd forintot nyertek a letelepedésikötvény-bizniszen. (Index)

A Fővárosi Törvényszék szerint a Tarsoly házaspár életvitelszerűen rendezkedhetett be bűnözésre, így a bíróság elutasította szabadlábra helyezésüket. (444, Index)

Többek között a budapesti metrók miatt áll brit bíróság elé az Alstom vezetője. A cég 2004 és 2010 között összesen 27 milliárd forint kenőpénzt fizettek szerződésekért cserébe külföldön. (HírTV)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni


Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.