Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Ki kicsoda a leggazdagabb magyarokrol szolo kiadvanybol kitepett lapon?


Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Orbán felcsúti barátja megháromszorozta a vagyonát egy év alatt (HVG, 444, 444)
Újabb Matolcsy-rokon MNB-s pénzközelben (Átlátszó)
Megszólalt a Panama-iratok kiszivárogtatója (Index, OCCRP)

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast: Legyen egy szakmád fiam! Avagy mit mutatnak az oktatási statisztikák?

Orbán felcsúti barátja megháromszorozta a vagyonát egy év alatt
A nemzet legsikeresebb gázszerelője, Mészáros Lőrinc egy év alatt 15,4 milliárd forinttal növelte a vagyonát, amivel a 31. leggazdagabb magyarnak számít a Napi.hu idei, a 100 leggazdagabb magyart felsoroló listája szerint. A listavezető továbbra is Csányi Sándor, és Demján Sándor is őrzi a helyét a dobogón. További érdekességek a  listáról: minden hetedik a kormányhoz kötődik, és rejtélyes módon egy lapot kitéptek 16 ezer példányból. (HVG, 444, 444)

Újabb Matolcsy-rokon MNB-s pénzközelben
Nagyságrendet, 400 millió forintra ugrott 2014-ről tavalyra a részben jegybanki Pénziránytű Alapítvány MNB-s támogatása. Az alapítvány egyik támogatott projektje az iskolásoknak pénzügyi oktatást végző Bankvelem program, amelyet Matolcsy Miklós cége szervez. Ő szintén távoli rokona a jegybankelnök Matolcsy Györgynek. (Átlátszó)

Újabb adag érdekes dokumentumot tettek közzé
Mostantól megtekinthetők az alapítványok felügyelőbizottsági illetve kuratóriumi üléseinek jegyzőkönyvei. A dolog szépséghibája, hogy az iratokban a nevek többsége ki van takarva. Az ügyészség szerint egyébként nincs semmi nyomoznivaló az ügyben, pedig az is kiderült, hogy több ezer példányt vásárolt Matolcsy György a saját könyvéből. Török Gábor szerint pedig üzleti-hatalmi versengés áll a botrány hátterében. Volt azért üzlet, amibe ezek az alapítványok sem mentek bele. (Index, NOL, 444, Index, Mancs)

Megszólalt a Panama-iratok kiszivárogtatója
Felajánlotta a birtokában lévő dokumentumokat a kormányoknak a Panama-papírok anonim kiszivárogtatója. A John Doe álnevet használó ismeretlen a német Süddeutsche Zeitung és az offshore-anyagokat feldolgozó újságíró konzorcium weboldalán közzétett közleményében azt írta, hogy nagyobb forrásvédelemre volna szükség, ebben is kérte a kormányok segítségét. Kész együttműködni a hatóságokkal, hogy segítse az ügyben indult eljárásokat. (OCCRP, Index, Panama Papers, Guardian)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni

Ha van még két perced:

Még titkosabbak lesznek a magyar filmek nézettségi adatai: nehéz lesz megtudni, hogy egy állami támogatásból készült magyar filmre hányan váltottak jegyet a magyar mozikban. (444)

Kerítés a határon, épülő stadionok, tüntetés a Hősök terén, oligarchák nagyra nőtt birtokai, taxisblokád, lebontásra ítélt szegénynegyed. Kisfilm a civil drónok hasznáról. (Átlátszó)

Pusztaottlaka irgalmatlan mennyiségű állami támogatást nyert az elmúlt években. A nyertes szervezetek tagjai rokoni és más szálon is kötődnek a fideszes Simonka Györgyhöz. (Mancs)

Megjelentek a Miniszterelnöki Kabinetiroda első negyedéves szerződései: Rogán szomszédjának a cégei is szerződtek Rogán minisztériumával. (444)

Újabb tendert nyert az utóbbi évek két sikeres építőipari vállalkozása. A West Bau és a ZÁÉV újítja fel 1 milliárdért a fertődi Esterházy-kastélyt. (Átlátszó)

Az RMDSZ-vezetés egyik fontos érve a közpénzből kapott támogatás elköltését firtató kérdésekre az, hogy a román hatóságok állandóan ellenőrzik a szervezetet. Kérdés, igaz-e? (Átlátszó Erdély)

Az állami tulajdonú ATEV Zrt. a NAIH felszólítása ellenére is titkolja szerződéseit. Az egyik indok: az ORFK nyomozást folytat náluk hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt. (Átlátszó)

Adj 1%-ot az atlatszo.hu-nak, hogy megtudd, mire megy el az adód 99%-a! 


Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.