Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Ekkora nagy gigantikus bukta lett Orbanek fenyes Mol-biznisze


Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Most egy orvos tálal ki a kórházi fertőzésekről (Átlátszó)
Ekkora nagy gigantikus bukta lett Orbánék fényes Mol-biznisze (VG)
Simicskának elege lett, eladta a Class FM-et (444, Index)

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast:  Itt az elfelejtett nemzetközi jelentés a magyar bírósági korrupcióról

Most egy orvos tálal ki a kórházi fertőzésekről
Miután több horrorisztikus kórházi fertőzéses esetről is napvilágra került, egy ma már Svédországban dolgozó magyar orvos neve elhallgatását kérve tálalt ki. Szerinte nincs olyan rubrika a zárójelentésekben, hogy „kórházi fertőzésben szenvedett”, de a dokumentumokban általában szerepel, ha pozitív tenyésztési lelete volt a betegnek – írta a kórházakat az esetek eltussolásával vádoló cikkre reagálva. (Átlátszó)

Simicskáék eladták a Class FM-et
Az új vevő a 2009-ben megszűnt Sláger Rádió üzemeltetője, de a Class FM brand megmarad. A hirtelen tető alá hozott ügylet hátterében az állhat, hogy az elmúlt hónapokban többször is felmerült: a Simicska érdekkörébe tartozó Class FM könnyen bebukhatja az általa eddig használt legértékesebb országos rádiófrekvenciát, amelynek első hétéves periódusa novemberben jár le. És ugye, hét év alatt megváltozott Simicska viszonya a miniszterelnökkel. (444, Index)

Az állam fizet, hogy a Wizz Air a Nyugat-Balkánra is menjen
Tuti üzletet kötött a Wizz Air az állammal. Bár piaci alapon nem éri meg repülőjáratokat indítani a Nyugat-Balkánra, a Malévot leginkább pótolni igyekvő magán légitársaság mégis bejelentkezett öt új útvonal négyéves üzemeltetésére. Nem ingyen: ha a járatok veszteségesek, az állam fizet kompenzációt. Kérdés, hogyan viszonyul mindez az EU állami támogatásokat korlátozó szabályaihoz. (HVG)

Ekkora nagy gigantikus bukta lett Orbánék fényes Mol-biznisze
Még úgy is bukna 76 milliárd forintot az állam a 2011-ben vásárolt Mol-részvényeken, hogy eddig 56 milliárd osztalék jött be belőlük. Ha csak a részvények értékét nézzük, akkor a részvények múlt pénteki árfolyama alapján 132 milliárd forintot bukott volna az állam. Az előrejelzések alapján a közeljövőben kicsi az esélye, hogy az állam befektetése nyereségessé válik. (VG)

Szuper rádiós anyagok az Átlátszótól itt!

Ha van még két perced:

Még a nyomozás elrendelése után is kapott uniós támogatást az a cég, amelyről az Átlátszó korábban a vakszoftver-botrányban írt. Az EU csalásellenes hivatala is vizsgálódik. (Átlátszó)

Jóhírünk a nagyvilágban: vezető anyagban ír a Bloomberg arról, hogy hogyan tömte ki rokonait Matolcsy a jegybank pénzéből. (444, Bloomberg)

Matolcsy Györgyöt a lakosság nagyobbik része eltávolítaná a posztjáról a Magyar Nemzeti Bank alapítványai körül kialakult helyzet miatt egy felmérés szerint. (MNO)

Nagy siker a felcsúti kisvasút: már 1120 ember fizetett az élményért, hogy teljesen egyedül utazhat a miniszterelnök falujába vonattal. (Vastagbőr)

Tönkretették az áfacsalók a magyarországi tehenészeteket. A tejtermelők tüntetnek, mert úgy gondolják, magukra hagyta őket a kormány a bűnözők elleni harcukban. (MNO)

Itt egy különös véletlen. Autóbalesetben meghalt a román fertőtlenítőbotrány felelőse. A cég éveken át felvizezett fertőtlenítőszereket adott el a romániai kórházaknak. (NOL)

Bár az Átlátszó Erdély sorozatával sikerült áttörni az ingerküszöböt, és rávenni az RMDSZ-t arra, hogy mondjon valamit az általa kezelt költségvetési támogatásokról, a vita elmaradt. (Átlátszó Erdély)

Edward Snowden arra szólított fel, hogy erősítsék meg a közérdekű bejelentők, a whistleblowerek védelmét egy új botrány miatt. (Guardian)

Újabb öngólt lőtt a FIFA? A Transparency blogja a nemzetközi labdarúgószervezet körül kialakult korrupciós vádakkal foglalkozik. (Transparency)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni
 


Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.