Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Az apropenzert is lehajoltak Matolcsy spanjai


Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.
 
 

Ezekről ne maradj le!
Rászálltak a hatóságok Spéder érdekeltségeire (Origo, 444, 24)
Csak biztosítást fizetett Pákh Imre az államtól kölcsönzött képekért (Átlátszó)
A kis pénzek is a haverokhoz kerültek az MNB alapítványainál (444)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast: Miről árulkodik a kórházi járványról szóló eltitkolt ÁNTSZ-jelentést?

Csak biztosítást fizetett Pákh Imre az államtól kölcsönzött képekért
Pákh Imre milliárdos műgyűjtő, akinek a Nemzeti Galéria még 2004-ben adott kölcsön négy Munkácsy képet öt évre, úgy, hogy csak a biztosítást kellett fizetnie. Akkori jó viszonya az állammal mára megkophatott, ő a tulajdonosa ugyanis a Golgota című festménynek, amit az állam értéken alul akart visszavásárolni tőle. Mikor ebbe nem ment bele védetté nyilvánították a képet, ezzel megakadályozva, hogy kivihesse az országból.(Átlátszó)

Rászálltak a hatóságok Spéder érdekeltségeire
A médiahadjárattal és egyes jogszabályok átszabásával párhuzamosan a hatóságok is megjelentek Spéder érdekeltségeinél. Előbb az FHB Banknál volt házkutatás és a Postához is kiszálltak a rendőrök, aztán az Indexnél jelent meg a NAV. A MNB gyorsan cáfolta, hogy a feljelentés a jegybanktól jött volna, majd a kormányszóvívő beszélt a vizsgálódás pártatlanságáról. Spéder bírósághoz fordul a még a hét elején kapott bírság miatt. (Origo, 444, 24)

A kis pénzek is a haverokhoz kerültek az MNB alapítványainál
Az Együtt megszerezte a jegybank alapítványainak 5 millió forint alatti kifizetéseinek listáját. Felbukkan a listában a Matolcsy unokatestvérének érdekeltségébe tartozó, Száraz István vezette tanácsadó cég, illetve a New Wave Media is. Az Együtt további adatigénylést ad be, hogy kiderüljön milyen teljesítések voltak a kifizetések mögött. (444)

Rendszerszintűek a problémák az uniós támogatások felhasználásában
Alig volt olyan uniós támogatási program a 2007-2013-as programozási időszakban, ahol nem találtak szabálytalanságokat. Jávor Benedek EP képviselő kérdésére válaszolva a bizottság regionális főigazgatóságának vezetője elmondta, hogy számos operatív programban kellett felfüggeszteni a kifizetést. A legnagyobb baj egyrészt az volt, hogy nem arra költöttük a pénzt, amire kaptuk, a másik, hogy túlárazottak voltak a projektek. (NOL)

Pörög a műemlékbiznisz, gyanúsan sok a kormányközeli figura
Az utóbbi időben felpörögött a műemlék biznisz: több kormányközeli szereplő is bevásárolt kastélyból. Ráadásul nemrég fogadták el a törvényt,ami hatalmas adókedvezményt ad a műemlékek felújítóinak. A műemlékvédelemnek nincs jól kitalált támogatási rendszere és bár most ömlenek bele milliárdok, kérdés mi lesz a több száz kastéllyal ami nem illik a kirakatprogramba.  (Index)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Ha van még két perced:

Nem akadálymentesített sem a for-profit szolgáltatók sem az államhoz tartozói ügyintézéshez szükséges honlapok nagyrésze. (Átlátszó)

A jegybank alapítványainak 25 milliárd összértékű ingatlanja van. Ezekben a felújítás után oktatási és tudományos célú intézményeket hoznak létre és nem wellnesbunkert. (VG)

A Bajcsi-Zsilinszky kórház főigazgatója lazán használja a kórház számlájára bérelt autójának kék lámpáját, akkor is, ha plázába megy. (NOL)

Három népszavazási kérdést kaszált el a Nemzeti Választási Bizottság, mindegyik a korrupció visszaszorítását célozta volna. Szerintük nem voltak elég egyértelműek. (444)

Lehetne éppen magánügy, hogy a kormányszóvívő mekkora támogatást kapott korábban Soros Györgytől. Csakhogy épp a kormányzati kommunikáció tette közüggyé. (Vastagbőr)

Három váci főrendőrről tavaly derült ki, hogy hamis a nyelvvizsgapapírjuk. Áthelyezték őket ugyan a közlekedésrendészeti osztályra, de vígan tovább dolgozhatnak.(Index)

Guatemalában két korábbi minisztert azzal vádolnak, hogy közpénzből ajándékozott helikoptert az elnöknek, akit a tavalyi korrupcióellenes tüntetések nyomán bukott meg. (24)

 

Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.