Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Itt az Orban-kegyenc toplista dobbenetes merlege!


Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Megtudjuk, mit kutatott a Századvég 1,8 milliárdért (Átlátszó)
Ki mennyit szakított? Itt a holdudvar döbbenetes mérlege! (Index)
Hülyén költjük az EU ingyenpénzét (Index)

Ha van három perced:

Mutyimondó-podcast: Kocsis, László és a többiek, avagy a nagy csiki-csuki

Megtudjuk, mit kutatott a Századvég 1,8 milliárdért
Az MNB-t immár jogerős ítélet kötelezi arra, hogy nyilvánosságra hozza azt a tanulmányt, amellyel a Századvég legyőzte a Kopint-Tárki vezette konzorciumot egy közbeszerzési eljárásban. A Fidesz-kedvenc Századvég egy olyan mintatanulmánnyal utasította maga mögé a Kopint-Tárki vezette konzorciumot, amely több ponton sem felelt meg a kiírásnak. (Átlátszó)

Welsz Tamás volt nője szerezte meg Welsz Tamás cégeit
A váratlanul és furcsa körülmények között elhunyt vállalkozó öröksége körül joggal lángolnak fel az indulatok. Vagyona több százmillió forintra rúg, számos ingatlan és luxusautó is a tulajdonát képezte. És a gyönyörű fordulat: volt párja egy hamis papírral akarta igazolni, hogy övé az a  Seychelle-szigeteken bejegyzett cég, amely Welsz Tamás cégcsoportját birtokolja. (Blikk)

Hülyén költjük az Unió ingyenpénzét
A vissza nem térítendő EU-s támogatásokról rendeztek konferenciát, és az előadók kifejezetten elégedetlenek voltak. Szerintük ilyen pénzekre a valóban életképes üzleteknek és modelleknek nincsen szükségük, ezért a közepes vagy rossz cégekhez kerül. Állami szinten pedig a korrupciót jelölték meg a legsúlyosabb problémaként. (Index)

Ki mennyit szakított? Itt a holdudvar mérlege!
Simicskáéknak fájt ugyan az Orbánnal való szakítás, de a Közgép továbbra is dübörög. Csányi Sándor agrárbiznisze nem halad az elvárt tempóban. Andy Vajnának viszont jó éve volt, kaszinókoncesszió mellé a TV2-t is megkapta. Szemerey Tamás és Mészáros Lőrinc is jelentősen gazdagodott, Garancsi most annyira nem. (Index)

Családi autóra költik a kkv-k a jegybank hitelét
A jegybank Növekedési Hitelprogramján keresztül fölvett, nagyon kedvezményes vállalati hitelből családi autót is lehet venni. Így a kft-vel és bt-vel rendelkező családok 1,5 millió forint készpénzzel tudnak megvenni 7 millióba kerülő kocsikat, és teszik is szép számmal. Az elvileg a gazdaság élénkítésére és a kisvállalati hiteléhség enyhítésére kitalált NHP egyik legnépszerűbb felhasználási módja, hogy a vállalkozók pickupot vesznek belőle. (HVG)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Ha van még két perced:

Vitézy Tamás cége is kapott kölcsönbe festményeket
a Baán László vezette Szépművészeti Múzeumtól. Havi alig 10 ezer forintot fizettek a többszáz éves festményekért. (Átlátszó)

Újabb kastély került a Tiborczhoz köthető cégcsoport kezébe. Most a Székesfehérvártól alig 20 kilométerre lévő bodajki Hochburg–Lamberg-kastély van soron. (Heti Válasz)

V. Károly, leleményes betörő annyit lopott, hogy csak két házkutatás során találtak meg mindent. Most például előkerült 14 millió forint értékű lopott euró és négy zsák arany. (Index)

Egymilliárd forint kárt okoztak az adócsalók, akik piramisszerű céghálózatot hoztak létre. A cégeket megszüntették, mielőtt adót vagy járulékokat fizettek volna. (Index)

A Pesti Srácoknak egyre jobban megy. Most először osztalékot is fizettek a tulajdonosoknak, és a többek között állami hirdetéseken hízott médium rögtön 30 milliót osztott ki. (Átlátszó)

Lemondott Tokió kormányzója. A botrányt többek között az okozta, hogy körülbelül 500 millió forint értékű közpénzt utazott/vacsorázott/bulizott el. (Guardian)

Tulajdonosváltás elé nézhet a Népszabadság. Az újság potenciális vásárlói között van természetesen a rejtélyes tanácsadó, Habony Árpád is. (HVG)

A megszokottól eltérően Mészáros Lőrinc ezúttal nem megvásárolt, hanem eladott egy céget. A Bakonyhús Kft. felvásárlója a nemzetétkeztetésben érdekelt Bihari Attila. (NOL)

Az EU jól lecsapna az adóelkerülőkre, adóoptimalizákókra, de a cseh pénzügyminiszter, aki nem mellesleg maga is oligarcha, jól keresztbe tesz. (Politico)

Őrizetbe vettek egy informatikust Genfben, aki a Panama-papírok botrányban főszerepet játszó ügyvédi irodánál dolgozott. Egyelőre nem tudni, ő szivárogtatott-e. (Reuters, 444)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni


Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.