Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Annyira meleg van, hogy Kosa szerint a Fidesz megszuntette a korrupciot


Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Magánzsebeket gazdagítottak az irracionálisan drága fideszes játszóterek (NOL)
Korrupcióinfó: Hová tűnt a Fidelitashoz kötődő Új Nemzedék pénze? (Átlátszó)
Az első éjszaka joga: Mészáros Lőrinc és a nemzeti hotelbiznisz (HVG)

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast:  Rokonok hada bukkant fel a vizes vb imázsfilmjének farvizén

Magánzsebeket gazdagítottak az irracionálisan drága fideszes játszóterek
Nagyon vizsgálja az OLAF, az EU csalásellenes hivatala, hogy hogyan épülhettek Magyarországon Európa legdrágább játszóterei. Már összesen 1,8 milliárd forintot vissza is követelt, mert a pénz fele a gyanú szerint magánzsebekbe vándorolt. A magyar fejlesztések költségei minden képzeletet felülmúlóan drágák voltak, az iszonyatosan magas munkabérekkel számoló dániai játszótérárakat is 35 százalékkal múlták felül. (NOL)

Mennek a százmilliók a vizes-vb-s létesítmények terveztetésére
Az elmúlt hetekben több száz millió forint értékben kötött szerződést a jövő évi vizes világbajnokság előtt felújítandó uszodák terveztetésére a Nemzeti Spotközpontok és az állami beruházás-bonyolító cég, a BMSK Zrt. Arról májusban írt az Átlátszó, hogy a verseny miatt 90 milliárd forintot kíván elkölteni a kormány. (Átlátszó)

Korrupcióinfó: Hová tűnt a Fidelitashoz kötődő Új Nemzedék pénze?
A fiataloknak szánt uniós támogatások sorsát feszegette Hadházy Ákos, az LMP újdonsült társelnöke a jubileumi, huszonötödik Korrupcióinfón. Erősen túlárazott megbízások, elveszett iratok, és egy sebtében lezárt nyomozás kísérte a Fidelitashoz sok szálon kötődő Új Nemzedék programot Hadházy szerint. (Átlátszó)

Az első éjszaka joga: Mészáros Lőrinc és a nemzeti hotelbiznisz
Kiemelt üdülőövezetekben és kastélyparkokban is bővíti turisztikai birodalmát a felcsúti polgármester, aki előszeretettel szerez be szállodákat felszámolásból. A legújabb falatok a Hunguest-hotelek, és a következő lépések is látszanak: egyelőre sem balatoni, sem fővárosi szállodája nincs Mészárosnak, aki elsőként a saját háza táján fogott terjeszkedésbe. (HVG)

Annyira meleg van, hogy Kósa szerint a Fidesz megszüntette a korrupciót
A stadionépítés kulturális beruházás, a Fidesz pedig rendszerszinten megszüntette a korrupciót jelentette ki Kósa Lajos Tusványoson egy kerekasztal-beszélgetésen. Harrach Péter szerint a korrupció csak az ellenzéki stratégia része, Szél Bernadett eközben Habony Árpádról és Andy Vajnáról próbált érdeklődni. (Index, Mandiner)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Ha van még két perced:

Itt az év magyarázata, és még csak július. A Miniszterelnökség szerint nem büntetett, csak érdeklődő kérdéseket tett fel az EU, amikor Rogán szomszédjának tenderét kifogásolták. (Vastagbőr)

Vodkagyár-építést tett kiemeltté a kormány. A kiemeltség egyben azt is jelent, hogy kevesebb adatot lehet megtudni ezekről a beruházásokról közérdekű adatigényléssel. (Napi)

Nézze meg ezeket a képeket, és soha többé nem vonja kétségbe, hogy megéri-e állami milliárdokat költeni a Forma 1-es futamra! Spoiler: versenyautó Rogán Cecíliával. (444)

78 millióért építik meg újra a Horthy-rendszer Aranyvonatát. Nem tudni még, hogy a Szent Jobb újbóli körbehordozására készül-e az Orbán-rendszer, mindenestre kizárni ezt sem lehet. (Átlátszó)

Vasárnap délben az Uber Magyarország befejezte működését, a közösségi személyszállító cég felfüggesztette szolgáltatását. Győztek a korrupt taxisok a szilícium-völgyi startup kultúra ellen. (444, Index)

Mégis megúszták az oroszok az egységes olimpiai eltiltást, pedig ez is a lehetséges szankciók között volt egy lesújtó jelentés után, amely igazolta a gyanút: állami segédlettel csalnak évek óta az oroszok. (HVG)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni!
 

Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.