Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Ilyen, amikor a Gezenguz oviban egymas mellett ul Kubatov es Vizo

Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!
Ilyen, amikor a Gézengúz oviban egymás mellett ül Kubatov és Vizó (Index)
Nem volt elég konkrét Portik, ezért nem lesz nyomozás Rogán ellen (24, HírTV)
Majdnem kétmilliárd megy az MTVA-tól már jól ismert nevekhez (Átlátszó)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast: Bútorgyártótól vett légpárnás hajót a magyar adóhatóság

Ilyen, amikor a Gézengúz oviban egymás mellett ül Kubatov és Vizo
A diszkópápa nemcsak az ügyészségnek tett ajánlatokat háziőrizetbe kerülése érdekében. Kiszivárgott egy 2013-as Kubatov Gábornak küldött levél, amiben azt ajánlja, hogy bűnügyi információkat tár fel baloldali politikusokról, illetve támogatná a Fidesz kampányát. Kubatov a levelet továbbküldte a hatóságoknak, ugyanakkor az ügyészség azt nem építette a vádba. Azt Kubatov nem tagadta, hogy találkozott Vizoval. Oviba is egy helyre jártak. (Index, Index)

Nem volt elég konkrét Portik, ezért nem lesz nyomozás Rogán ellen
A Központi Nyomozó Főügyészség nem indít nyomozást Rogán ellen, mert amit Portik elmondott a vesztegetési ügyről az nem kelti “szükséges módon és mértékben” bűncselekmény gyanúját. Például nem tudta megmondani, hogy a 10 millió forintnak megfelelő eurót pontosan milyen bankjegyekben adta át. Juhász Péter szerint nevetséges az indoklás. (24, HírTV)

Majdnem kétmilliárd megy az MTVA-tól már jól ismert nevekhez
Majdnem kétmillárdot költ az MTVA az internetes megjelenés fejlesztésére. Az áprilisban kiírt tender videó kiszolgálórendszer és mobilalkalmazások fejlesztéséről szólt. A pályázatot az egyetlen induló, három cégből álló konzorcium nyerte. Az egyik tulajdonosa Simicska több korábbi cégében volt ügyvezető, a másik a közbeszerzéseken régóta sikeres Nyírő András cége, a harmadik az állami Antenna Hungária Zrt. (Átlátszó)

Még a fidesz szavazók harmada szerint is korrupt a kormány
A HVG és a Medián közös felmérése szerint az emberek kétharmada szerint a korrupció központilag, rendszerszerűen szervezett hazánkban. Még a kormánypárti szavazók 38 %-a szerint is komoly visszaélések vannak. Csak 15% gondolja kizártnak, hogy Mészáros vagy Garancsi Orbán strómanja lenne. Mondjuk legutóbbi parlamenti válasza alapján Orbán maga is a 15%-ba tartozik. (Index)

Nem kell visszafizetnie a pénzt Pusztaszernek a játszótér miatt
Még 2009-ben épült meg Pusztaszeren egy játszótér, szinte az első azok közül, amelyeket az unió 1,8 milliárdos támogatásából húztak fel. Ezeket az építkezéseket számos botrány követte, rendszeres volt a túlárazás, és az EU Csalás Elleni Hivatala vizsgálódni kezdett. Végül a Miniszterelnökség követelte vissza a pénzt, de Pusztaszer önkormányzata szerint náluk minden rendben volt és a bíróság is kimondta: nem jogszerű a visszaigénylés. (Délmagyar)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni

Ha van még két perced:

A K-Monitor kereshetővé tette melyik településen ki és mennyi agrártámogatást kapott az elmúlt években. Most kiderül, ki a helyi kiskirály. De nem valószínű, hogy a szomszéd gazda. (Index)

Nem kellett sokat hezitálnia a katasztrófavédelemnek kitől rendeljen új autókat a frissen hozzájuk integrált kéményseprőknek. Az egyetlen ajánlattevő és örök kedvenc Porsche Hungária rendelkezésre állt. (Átlátszó)

Mostanáig 6 milliárdba került a botrányokkal kísért Liget projekt. Az eddig elköltött pénzzel együtt 15,6 milliárd forintra kötött szerződést a Városliget Zrt. De bőven van még hova növekedni.(Index)

A szerb tényfeltáró KRIK ellen egy ideje folyik a kormányzati lejárató kampány. Most egy névtelen Twitter üzenetet kaptak, miszerint “mint külföldi ügynököket agyon kéne lőni őket”. (OCCRP)

Miközben a TV2 új mélységeket dönget az összeesküvés-elméletek reflektálatlan leadásával, Pálmai L. Ákos távozik a Tények Extrától. Vigyázat! Nem biztos, hogy van összefüggés. (HVG,444)

Eddig a rádiók finanszírozták a hallgatottságuk mérését, az NMHH ezt most átvállalná, amitől nagyobb lehet a befolyása a napi ügymenetre. Andy Vajnának meg pont kedvez a dolog.(Index)

A török puccskísérlet utáni tisztogatás jegyében 131 médiumot zárat be Erdogan. Ezek nagyrészt a puccs szervezésével vádolt, száműzetésben élő Gülenhez köthetők.(Index)


Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.