Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Ilyen koktelt kevert ki milliardokbol Schmidt Maria az '56-is evfordulora


Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Ilyen koktélt kevert ki milliárdokból Schmidt Mária az ‘56-is évfordulóra (444)
Utolérheti az érpataki polgármestert az igazságszolgáltatás? (Átlátszó)
Valaki leperkált negyedmilliárdot: hazamehet a diszkókirály (Index)

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast: Rogán szomszédjában fészkel az állami reklámguru

Ilyen koktélt kevert ki milliárdokból Schmidt Mária az ‘56-is évfordulóra
Kerek évfordulója lesz az 1956-os forradalomnak, amelynek megünneplésére a Schmidt Mária vezette emlékbizottság 13 és fél milliárd kapott. A tervek alapján konferencia-hegyek várhatók, jut a haveroknak is, imázsfilm is készül saját himnusszal és futja egy ‘56-os koktélra is. Újra átadnak néhány emlékművet, és pár millióért bemutatnak egy már bemutatott színdarabot is. Az emlékévet a 4 és fél milliárdos központi ünnepség fogja koronázni. (444)

Utolérheti az érpataki polgármestert az igazságszolgáltatás?
Jelenleg legalább öt Orosz Mihály Zoltánhoz köthető ügyben folyik nyomozás, amelyek közül minimum egyről biztosan tudható, hogy már bírósági szakaszban van. Ha Orosznak nem lesz olyan szerencséje, mint a korábbi büntetőügyeiben, és bármelyikben elítélik, akkor szinte kizárt, hogy letöltendő szabadságvesztés nélkül megússza. (Átlátszó)

A MOB pénze nem állami pénz? Jaj, ne már!
Hat államit vezetőt utaztat a Magyar Olimpiai Bizottság a riói olimpiára, átlagosan 700 ezer forintnyi közpénzért, közülük Lengyel Györgyi, közigazgatási államtitkár marad a legtovább, ő 12 éjszakát is kint tölt, így “bevárja” a miniszterét, Balog Zoltánt. Orbán Viktor és Áder János is elutazik Rióba, plusz egy-egy fő kíséretében, de az utazási költségeik összegéről még nem tudni. (Blikk)

Nem stimmelnek Rogán számai a letelepedési kötvényprogramban
Valami nem kóser a Rogán-féle letelepedési kötvényprogrammal, legalábbis nem jönnek ki a számok. 2013-ban és 2014-ben lényegesen többen kaptak tartózkodási engedélyt, mint ahány külföldinek kötvényt vásároltak. A 444 által kikért adatokból elsőre úgy tűnt, hogy 134 kötvény hibádzik, de a portál cikkének megjelenése után már azt mondták hogy csak 4-ről van szó. Viszont ezeknek is 372 millió forint az összértéke. (444)

Valaki leperkált negyedmilliárdot: hazamehet a diszkókirály
A korábbi óvadéki rekordot (60 millió forintot) több mint négyszeresen meghaladó összeg megérkezett a Fővárosi Ítélőtáblához, így ténylegesen házi őrizetbe kerül Vizoviczki. Három éve még arról számolt be, hogy majdnem 500 milliós tartozása van és minden vállalkozása tönkrement, most valahonnan összejött a pénz. Azt senki sem vizsgálja, hogy honnan, az állam örül. (Index)

Versenyellenes szalámitaktikáért 44 milliós büntetés a Picknek
Öt éven keresztül határozta meg a cég, hogy mennyit lehet elkérni minimálisan a termékeiért az akciós időszakokban. A kis- és nagykereskedelmi partnereinél is kikényszerítette az általa meghatározott árat, ellenlépésekkel, például kilistázással fenyegetve őket. A Gazdasági Versenyhivatal által feltárt jogsértést a Pick elismerte. (NOL)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni!

Ha van még két perced:

Úgy tűnik, mégsem lesz olyan egyszerű dolga Orbán Viktornak a Spéder-érdekeltségek kifüstölésére - főleg hogy Lázár János is beleállt a vitába, csak a másik oldalról. (HVG)

Újabb tendereket megtámadva lassítja a közbeszerzési eljárások eredményhirdetéseit a Közgép. (VG)

Két magyar ügyszség szerint sincs semmi látnivaló a Rogán-Portik ügyben, pedig korábban még a főügyészség is vizsgálatra érdemesnek tartotta Portik vallomását, amely szerint kenőpénzt kapott a fideszes politikus. (Index)

Doppingolás miatt zárták ki a magyar származású, éremesélyes olasz strandröplabdást a riói olimpiáról. Két magyar kajakost pedig a szövetség léptetett vissza. (Index, Index)

Elégségesnek ítélt egy korábban kiszabott 200 ezer forintos bírságot a Közbeszerzési Döntőbizottság, így 19 MNB-alapítványhoz kapcsolódó ügyben nem vizsgálódik tovább. (Index)

Hatalmasat, kb. 218 millió forintnak megfelelő összeget bukott a bajorországi nyugdíjalap a Volkswagen-botrányon, ezért most ők is csatlakoztak a céget perelők népes táborához. (Index)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.