Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Elbir-e a mugli Polt Voldemort Nagyurral?

Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

A Voldemort-ügy szálai magasra érhetnek, de mit tesz az ügyészség? (168 óra, 24)
A polgármester is szerette volna, és lőn: kiemelt beruházás a budafoki jégcsarnok (Átlátszó)
Habonyt tanúként hallgathatják ki Portik perében (Népszava)

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast: Bepereljük az EP-t, hallgasd meg, miért!

A Voldemort-ügy szálai magasra érhetnek, de mit tesz az ügyészség?
Mengyi Roland fideszes képviselő, akit a nemrég nyilvánosságra került lehallgatási jegyzőkönyvek alapján csak Voldemort Nagyúrnak szólítottak, tagadja, hogy kenőpénzt kért volna az uniós támogatást elnyerő szociális szövetkezetekből álló hálózattól. Az Együtt szerint vizsgálni kell Tállai András NAV-elnök és Csepreghy Nándor szerepét az ügyben. Az LMP kezdeményezi, hogy a nemzetbiztonsági bizottság hallgassa meg a hanganyagokat. (168 óra, 24)

Eleve hibás, milliárdos rendszert építenek a roma tanulók követésére
A roma gyerekek iskolai diszkriminációját részben az teszi lehetővé, hogy gyanúsan sok gyermeket minősítenek fogyatékkal élőnek. Emiatt kötelezettségszegési eljárás is indult Magyarország ellen. Mivel nincs hivatalos statisztika a tanulók etnikai hovatartozásáról az EMMI két éve elindította az Integrált Nyomkövető Rendszert. Csakhogy nem ellenőrizhető, hogy a bevitt adatok megfelelnek-e a valóságnak. (Átlátszó Oktatás)

Habonyt tanúként hallgathatják ki Portik perében
Bár Rogán ellen nem indítanak eljárást Portik vallomása miatt, Habony Árpádot meghallgathatják tanúként, mert Portik szerint ő is érintett a kenőpénzes ügyben. Azt állítja, hogy a miniszterelnöki bizalmas felszólítására, hölgyismerőse, Pápa Marianne megbízására vitt a volt Energol-vezér 10 millió forintnyi kenőpénzt a Belvárost akkor vezető Rogán Antalnak. Mindenki tagad. (Népszava)

A polgármester is szerette volna, és lőn: kiemelt beruházás a budafoki jégcsarnok
Két és fél éve egy sportklubtól indult az ötlet, most megépülhet a csavaros történetű jégcsarnok a XXII. kerületben. A célra először kinézett területre tervezett csarnok ötletével, a hiányosságok ellenére elnyerték a tao-támogatást. Közben az önkormányzat a református egyházközségnek adta el a telket gimnázium építésére, amit egyébként még nem fizettek ki. De mindez nem lehetett akadály a jégcsarnok kiemelt beruházássá nyilvánítása előtt, új helyszínen kezdik meg az építkezést. (Átlátszó)

A háromszéki helyhatóságok honlapjain az alapvető információkért is meg kell küzdeni
Kovászna megye polgármesteri hivatalainak honlapjairól sokszor még azt is nehéz kideríteni, ki a polgármester, nemhogy megtalálni a képviselői vagyonnyilatkozatokat. Ha mégis megvannak a dokumentumok, akkor is teljesen változatos minőségben. A képviselők előszeretettel írják a tisztség rubrikához azt, hogy „nyugdíjas”, nevük néha több alakban szerepel. A másolatokat közzétevő Országos Feddhetetlenségi Ügynökség honlapján sem sokkal jobb a helyzet. (Átlátszó Erdély)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni

Ha van még két perced:

Ötmilliárd forintért csináltatja meg a főváros a Margitsziget csatornázását a vizes vb miatt. Ajánlattételi felhívás nem jelent meg, amit a rendkívüli sürgősséggel indokolnak. (Átlátszó)

A Liget-projekt miatt elbontott Szabolcs Kórház törmélekeit hetek óta hordja egy cég a fóti nyugati iparterületre, aminek feltöltését az önkormányzat már másfél éve megtiltotta. (VS)

A riói olimpián először nyitott Magyar Házat az állam, de ez nem olcsó mulatság: 210 millió forintba került, és csak napi két órát lesz nyitva. (444)

Az Állami Számvevőszék módszertani útmutatót készít a nagyberuházások, különösen a 2024-es olimpiai pályázat korrupciós veszélyeinek jobb kiszűrésére. (Világgazdaság)

Európában a fehérorosz média számít a legkevésbé szabadnak. Az új technológiák segítik a hatalom ellenőrzését, de az újságírók zaklatása mindennapos. (Átlátszó Videó)

Joseph Stiglitz közgazdász részt vett egy bizottságban, amit a Panama-iratok kiszivárgása után a kormány állított fel az átláthatóság növelésére. De kiszállt, mert nem beszélhetett volna szabadon a vizsgálatok eredményeiről. (444)

A köztévén, ifjabb Knézy Jenő egyszerűen nem beszélt a szír menekült lányról, aki megnyerte előfutamát, pedig az összes többi versenyző nevét bemondta. Aztán technikai problémákkal takarózot. (24, 444)

Ősztől nyomtatott napilapként is megjelenhet a kormánybarát bulvárlap, a Ripost, amit a Blikk és a Bors vetélytársának szánják. Az állami szférában már számolnak azzal, hogy reklámfelületet kell majd venniük. (NOL)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.