Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Szijjarto megint ellentmondasba kerult, es megint onmagaval


Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Tömeges csalás megtévesztő tagfelvételekkel? (Átlátszó)
Lába kelt a könyvelésnek Ficóék cégénél (Parameter)
Szijjártó megint ellentmondásba került, és megint önmagával (MNO)

Ha van három perced:

Mutyimondó podcast: Bennfentesek csapolták meg az agrárkasszát

Tömeges csalás megtévesztő tagfelvételekkel?
Egy hónapja számolt be arról az RTL Klub, hogy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 4500 olyan céget vett fel a tagjai közé, amelyek főtevékenysége a 7490-es TEÁOR számú, vagyis „Máshova nem sorolt egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység”-et jelent. Így pár ezer forinttól pár százezer forintig terjedő kárt okozhattak azoknak, akiknek soha semmi köze volt a mezőgazdasághoz. Ez viszont bűncselekmény gyanúját is felveti. (Átlátszó)

Lába kelt a könyvelésnek Ficóék cégénél
HF Steel nevű cég, melynek társtulajdonosa volt a szlovák miniszterelnök testvére, Ladislav Fico, az első Fico-kormány idején részt vett egy gyorsforalmi út megépítésében. A PPP-projekt keretén belül megvalósuló beruházás után néhány hónappal, 2012-ben jelentkeztek a cég hitelezői, hogy a HF Steel törlessze az adósságát. Az ügyből nem lett végül semmi, mert kellemesen lába kélt a könyvelésnek. (Parameter)

Szijjártó megint ellentmondásba került, és megint önmagával
Simán letagadta Szijjártó Péter a kapcsolatot a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. és egy offshore hátterű cég között. Pedig a Primebase Group Limited hozta létre és működtette a a külügy felügyelete alá tartozó tajvani kereskedőházat. Ugyanez a cég vásárolta meg a pápai húsüzemet is. A több milliárd forint közpénzt felemésztő cég közben újabb pert vesztett, ezúttal az ötmillió forint értéket meg nem haladó szerződéseit kell nyilvánosságra hoznia. (MNO)

Újabb épületeket kell lefoglalni a Várban
Nem fér el a Belügyminisztérium a Budai Várban kijelölt helyére, ezért a fejlesztési tárcának további lefoglalható épületeket kell felkutatnia. Repkednek a 20 milliárdos keretek egy-egy minisztérium költöztetéséhez, Varga Mihálynak valószínűleg az előre nem látható kiadásokra félretett tartalékokhoz kell nyúlnia majd. (Napi)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni

Ha van még két perced:

Egyre kritikusabb a menekülthelyzet a szerb-magyar határon: siralmas körülmények közt várakoznak a menekülők. (Átlátszó)

Folytatódik a NER legnagyobb túlélői sorozat: Eörsi Mátyás hajdani SZDSZ-es államtitkár, (jelenleg a DK-ban politizál) minap kapott pozícióra jelölést Szijjártó Pétertől. (Átlátszó)

Welsz nem akarta a sírba vinni minden titkát, a hatóságokat viszont hidegen hagyja a furcsa körülmények között meghalt titokzatos üzletember hagyatéka. (NOL)

Hatalmas ingatlanfejlesztésbe kezdenek az MNB-alapítványok. 7,7 milliárd forintért glancolják ki a Postapalotát, amit további 7-ért vettek meg. Irodaház lesz belőle. (Index)

A BKK látja, a Volánbusz Zrt. nem az offshore-hátteret a T&J-nél. A fővárosi cég július elején bontotta fel velük a szerződését, az offshore vádakat a Volánbusz még vizsgálja. (444)

Kövér Lászlónak megint elege van a korrupt fideszesekből, állítólag meghasonult, és szerinte a korrupció látszatát is el kellene kerülnie a pártnak. Ja. (Index, NOL)

Tudta? A kormány nem kampányol, csak „tájékoztat”. A kampányidőszakon kívüli társadalmi célú hirdetésnek álcázott politikai tartalmú kampányhirdetésekre nem vonatkozik a törvény. (Vastagbőr)

A milliárdoknak nyoma sincs, de az Ormánságnak még nem szóltak, hogy a nyomor örökké fog tartani, avagy hogyan süllyedt el nyomtalanul 25 milliárd forint. (NOL)

Akadozik az EU-s pénzlehívás: továbbra is részben vagy egészben felfüggesztés alatt áll tíz magyar operatív program. (MNO)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.