Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Hallo! Itt Voldemort, az alkotmanyos koltseg miatt telefonalok


Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Milliárdos uniós támogatást kapott a Rogán találmánya mögötti cég (Index)
Jócskán jutott agrártámogatás az agrártámogatásokért felelős Kiss Miklósnak (444)
Mengyi Roland hívja Dementort (168 óra, ATV)

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast: Pénz vagy politika? Min kapott hajba Schmidt, Spéder és Nobilis

Milliárdos uniós támogatást kapott a Rogán találmánya mögötti cég
Tegnap megismerhettük a feltaláló Rogánt, mára az is kiderült, hogy a cég, ami a találmány mögötti technológiával rendelkezett, majdnem 260 milliós uniós támogatást kapott csak erre a projektre. A Telekom megvásárolta a rendszert. A tanúsítást, a szabadalmat Rogánnal közösen jegyzők másik cége, a Hunguard végezte. Amit nemrég éppen az osztalékfizetés előtt adtak el egy offshore hátterű cégnek. (Index, HVG,Index)

Jócskán jutott agrártámogatás az agrártámogatásokért felelős Kiss Miklósnak
A Miniszterelnökség agrár- és vidékfejlesztésért felelős államtitkára. Az elmúlt hat évben 70 millió forint agrártámogatást vett fel. Szerinte nincs szó összeférhetetlenségről, hiszen az elmúlt két évben csak azokat a támogatásokat vette fel, amikre még kinevezése előtt pályázott, illetve a normatív, azaz automatikusan járó területalapú támogatást. Állítása szerint nincs ráhatása, kik részesülhetnek támogatásban, bár munkaköri leírása mást sejtet. (444)

Mengyi Roland hívja Dementort – újabb jegyzőkönyv a nyilvánosság előtt
A kenőpénzt „alkotmányos költség”-nek becéző politikus tagadja a vádakat, pedig most már olyan jegyzőkönyv is napvilágot látott, amin maga beszél az egyik gyanúsítottal. A fiktív pályázatot összeállító Public Sector Consulting Kft. tulajdonosa pedig Holbok Sándor, aki egyébként Szájer József kabinetfőnöke, illetve a Habony vezette kampánycsapat egyik területfelelőse. (168 óra, ATV)

Francia cég nyerheti a legtöbbet a kormány nemkampányán
Hónapok óta fut a kormányzati tájékoztató kampány a kvótaellenes népszavazásról. A részletes költségekről csak az akció lezárultával lesz hivatalos információ. A JCDecaux az utóbbi időben ért csúcsra, az állami hirdetőktől származó bevételei meghatszorozódtak. Így lehet, hogy ők keresnek a legtöbbet a kampányon, amit a NVB-nek most, pár nappal a valódi népszavazási kampány kezdete előtt jutott eszébe megvizsgálni, sérti-e a választási törvényt. (VilágGazdaság, NOL)

Vadászni járhatott a volt polgármester a város terepjárójával
A székelyudvarhelyi lakosok nemrég értesültek róla, hogy tulajdonukban van egy pásztorház, egy Mercedes kisbusz és egy különlegesen felszerelt terepjáró. Utóbbit Bunta Levente korábbi polgármester mandátuma idején szerezték be, elvileg erdő- és legelőellenőrzésre. A volt polgármesterről egyébként köztudott, hogy szenvedélyes vadász. (Átlátszó Erdély)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni

Ha van még két perced:

A Margitszigeten, a vizes vb miatt nemrég rendkívüli sürgősséggel megkezdett csatornázási munkálatokban Orbán apjának cége is részt vesz. (NOL)

Az elmúlt negyedévben 8,5 milliárdot költött el a Nemzeti Kommunikációs Hivatal, a tavaly kiírt gigatender keretéből. Az MVM-csoport reklámozására ment el a pénz nagy része.(Átlátszó)

A Postapalotát nemrég megvásárló MNB-alapítvány irodaházat alakít ki az épületben. Szerintük erre nem kell közbeszerzést kiírni, hiszen ez egy piaci bevételt generáló befektetés. (HírTV)

A székesfehérvári sportpályák kivilágítására kiírt pályázatot a Roneko Kft. nyerte. A cég korábban többször nyert hasonló közbeszerzést a Tiborczhoz köthető Eliosszal közösen. (Átlátszó)

Miután az Átlátszó beszámolt Becsó Zsolt hollókői működéséről, Berkecz Balázs, az Együtt egyik elnökségi tagja feljelentést tesz az ügyben az Európai Csalás Elleni Hivatalnál. (Népszava)

A török puccskísérlet jó okot szolgáltat Erdogannak, hogy leszámoljon Gülennel és követőivel, akik korábban több az elnökre nézve terhelő korrupciós ügyet is robbantottak. (Világtérkép)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.