Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Titok es amugy sem lehet kisilabizalni, mi az?


Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Titok és amúgy sem lehet kisilabizálni (444)
Para lett a Pasa Park Csetényinek (Index)
Egyszerűen szétlopták a Jeremie-alapokat (444)

Mutyimondó-podcast: A Panama-iratok titkai, avagy hogyan lesz egy sarki pékségből offshore?

Ha van három perced:

Újabb bizonyíték, hogy durván túlárazottak az EU-s projektek Magyarországon
Nem ritka az akár tízszeres áron elszámolt projekt sem – erre jutottak a Korrupciókutató Központ Budapest szakértői. A kutatók a Benford-eloszlást alkalmazták a magyar adatokra, ebből pedig arra következtettek, hogy az egyébként piaci áron 30, 40, 50, 60 millió forintos projekteket 100-299 milliósra árazzák be. (Átlátszó)

Titok és amúgy sem lehet kisilabizálni
Nem adja ki az Országgyűlés azoknak a listáját, akik nem képviselők, nem az ő alkalmazottaik, vagy köztisztviselők, mégis állandó belépőjük van a Parlamentbe. A 444 másfél éven keresztül küzdött a listáért a bíróságon is, azonban a Kúria úgy döntött, nem közfeladat a képviselők feladatának ellátását támogató szakértői tevékenység. Az Országgyűlés még arra is hivatkozott, hogy a belépők igénylőlapjain nem jól olvashatók a nevek. (444)

Para lett a Pasa Park Csetényinek
Csetényi Csaba a vezetője annak a kommunikációs cégnek, amelyik a bevándorlóellenes kampányt is viszi. A cég az elmúlt évben összesen 12,5 milliárd forintot nyert el állami kommunikációs megbízásokra. Csetényi azt nyilatkozta, hogy már elgondolkodott azon, hogy elköltözik Rogán Antal szomszédságából a Pasa Parkból, bár az igazság az, hogy Rogán költözött később oda. (Index/HVG)

Egyszerűen szétlopták a Jeremie-alapokat
A Figyelő 250 cég adatait nézte meg, ebből kiderült, hogy az EU-s kockázatitőke-alapok kezelőinek nagyrésze nem csinál semmit, vagy mutyigyanúsan fektet be. 5 év alatt mindössze 3 milliárd forint eredményt értek el az alapkezelők, ennek a háromnegyedét pedig a tulajdonosok vették ki osztalékként. A munkahelyteremtés olyan szinten túlárazott volt, hogy egyszerűbb lett volna, ha egyből az alkalmazottakhoz kerül a pénz. (444/Figyelő)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni

Ha van még két perced:

Polt Péter szerint stabil, jó eredményeket mutat és kellően gyors az ügyészi munka. (444/MTI)

Tiborcz István rokonsága és Mesterházy Attila korábbi pályatársai is fognak kereskedőházakat üzemeltetni. Az Öböl-térség központi irodája Tiborczékhoz került. (Heti Válasz)

Hat év alatt közel 800 milliárd forintot költött el a kormány ellenőrizetlenül a költségvetési tartalékból, pedig az csak az előre ki nem számítható kiadásokra van. (444)

Fideszes szórólapot is osztanak az Oktogonnál járóknak, csak hogy biztosan tudja mindenki, hová kell tenni az ikszet. (Vastagbőr)

A keresztényüldözés elleni helyettes államtitkárság egyedi alapon dönthet majd arról, kit részesít támogatásban az egymilliárd forintos keretből. (444)

31 helyett 51 milliárdba fog kerülni a Kelenföld-Százhalombatta vasútvonal felújítása. A munkálatok előreláthatólag 51 hónapig, vagyis kicsit több, mint 4 évig fognak tartani. (Átlátszó)

Újabb százmilliókat költ az ’56-os emlékév külföldi reklámozására a kormány, a 849 millió forint értékű közbeszerzést Schmidt Mária alapítványa írta ki, és a MÜPA nyerte. (Átlátszó)

A Kaposvári Törvényszék elsőfokú határozatában felmentette a Gyurcsány-korszak idegen hatalom részére kémkedéssel vádolt titkosszolgálati vezetőit. (444)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!


Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.