Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Elszolta magat az MNB, egymillios fizetesu munkatarsnoje miatt valik Matolcsy

Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Elszólta magát az MNB, egymilliós fizetésű munkatársnője miatt válik Matolcsy (NOL)
Ilyen egy magyar tájékoztató kampány: titkolják mire megy el a közpénz (Átlátszó)
Orbánt nem érdekli, hogy Mészáros Lőrincet milliárdos jachton látták (Index)

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast: Automata szól a korrupciógyanús közbeszerzésekről

Elszólta magát az MNB, egymilliós fizetésű munkatársnője miatt válik Matolcsy

Előbb egy furcsa közleményben szólta el magát az MNB, hogy a milliós fizetéssel a jegybankelnök mellett dolgozó jógaoktató az oka annak, hogy Matolcsy válik. Majd az is kiderült, hogy az elnök nem csak gondoskodó szerető, hanem jó vej is: a nő édesanyja is feltűnt az egyik jegybanki alapítvány körül, ő készítette annak éves beszámolóját. Testvére pedig a trafikügyön nyert. (NOL, NOL, Index, 444)

Ilyen egy magyar tájékoztató kampány: titkolják, mire megy el a közpénz
Rogánék nem akarják elárulni, hogy melyik sajtótermékhez mennyi jutott a 3,9 milliárd forintos kampánypénzből, ezért az Átlátszó a NAIH-hoz fordult. De előtte még egy kafkai iratbetekintési szeánsz alkalmával sikerült betekinteni az állítólag nem létező teljesítési igazolásokba, és kijegyzetelni a június havi költéseket – ezekről infografikák is vannak.  (Átlátszó)

Orbánt nem érdekli, hogy Mészáros Lőrincet milliárdos jachton látták
Az Index videósai utánajártak, mit gondol a Fidesz értelmisége Felcsút polgármesterének nyári kikapcsolódásáról? Orbánt nem érdekli, de a legszebb választ L. Simon adta, aki nem firtatná Mészáros Lőrinc vagyonát, mert szerinte a konzervativizmus lényege, hogy a magántulajdon szentségét tiszteletben tartjuk. Örülni kellene mások sikereinek. (Index)

A PMRFK nem rúgta ki a hamis nyelvvizsga-bizonyítvánnyal trükköző rendőreit
Hamis nyelvvizsgájuk ellenére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon (PMRFK) dolgozhat tovább három vezető beosztású rendőr, holott a testület más szervezeteinél nem voltak ilyen engedékenyek: a pénzért vett nyelvvizsgával rendelkezőket kirúgták. Hogy a PMRFK miért volt ilyen kegyes az eljárás alá kerülő emberekkel szemben, nem indokolták. (Átlátszó)

Csak hazavitte a munkát?
122 millió dollár készpénzt találtak az orosz korrupcióellenes ügynökség vezetőjének lakásán egy házkutatás során. A rendőrség közleménye szerint egyelőre ismeretlen a teljes összeg, amit Zakarcsenko a korrupció elleni harca közben összeharácsolt, mert egyelőre csak egyetlen lakását - illetve, mint azóta kiderült, valójában a nővére lakását - kutatták át.  (444)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni

Ha van még két perced:

„Szerencsére” változatlanul stabil az ügyészségi munka: Polt hivatala visszadobta a Matolcsy vezette MNB egyik alapítványa elleni feljelentést. A határozatot véletlenül felbontották a Miniszterelnökségen. (Vastagbőr)

Bagóért árusították ki a Maldív Köztársaság apró szigeteit, többek között egy olasz szállodalánc is vett egyet, a bevétel pedig az államkassza helyett a korrupt politikusok zsebében landolt. (Átlátszó)

El kell árulni, hány millióért hirdet az Erzsébet-utalvány a Habony-médiában. Miután a Magyar Narancsnak titkolóztak, a Transparency International beperelte őket. És nyertek. (Mancs)

A Klik tízmilliárdos TÁMOP pályázatából több olyan tanulmányt is kifizettek, melyeknek részletei szóról szóra megegyeznek. Korrupcióinfo. (Átlátszó)

Kontinenseken átívelő, Budapesten végződő nagy összegű pénzmosási ügyet göngyölített fel a magyar rendőrség. (Index)

Sehogy sem akar összejönni a wifi és a Futár a Combinókra. Tavaly tavaszra ígérték, negyvenből ötöt sikerült eddig felszerelni. (Index)

Feljelentést tett az Utcajogász blog közérdekű adattal visszaélés miatt, miután a Belváros egy év pereskedést követően sem volt hajlandó kiadni lakásgazdálkodási adatait. (Utcajogász)

Egy friss tanulmány szerint lényegében az összes európai autógyártó hazudott a dízelkocsik kibocsátási adatairól. Hosszú ideig, szisztematikusan. (Greencarreports)

Elképesztő választ adott a brit kormány egy vicces közérdekű adatigénylésre. Egy Instagram-profil linkjét küldték válaszul. (TNW)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!


Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.