Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Helikopteren is ,,parasztgyerek" maradhat Rogan, vagy ez mar urizalas?

Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Tovább potyognak a részletek Rogánék helikopterezéséről (NOL, 24, 444, MNO, Bors)
Hiába tankolja pénzzel Brüsszel, megfeneklett a magyar gyorsnaszád (MNO)
Semjénnek semmiség a népszavazási kampányban elégetett pénzhegy (HVG via Vastagbőr)

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast: Miért ez a nagy titkolózás a 7500 korrupciógyanús ügyben?

Tovább potyognak a részletek Rogánék helikopterezéséről
Alig spórolhattak időt Rogánék az esküvői légitaxizással, a lagzi fáradalmait pedig egy luxuskastélyban pihenték ki. Rogán Antal elmondása szerint parasztgyerekként ő nem tud urizálni. Az eset megtépázta a propagandaminiszter tekintélyét a Fideszben, mert éppen az érvénytelen népszavazás előtt röpködött. Közben megvan Rogán Cecília cége, aminek állítólag barterban helikoptereztettek, de a médiavállalkozásnak még honlapja sincs. (NOL, 24, 444, MNO, Bors)

Kirúghatták a közmunkásokat, akik nem szavaztak
Nem véletlenül lett kiemelkedően magas a népszavazáson a baktalórántházi részvételi arány a helyiek szerint: a „velejéig fideszes” településen közmunkásokat rúgtak ki, miután nem mentek el szavazni. Egy helyi képviselő szerint kizárt, hogy lenne a két dolog között összefüggés, ha egyáltalán megtörtént. Baktalórántházán már a 2002-es országgyűlési választáson is volt egy botrány. (NOL)

Nem kell aggódni, csak 8,6 milliárdba került a propagandahadjárat
A Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szerint összesen 8,6 milliárd forintot vitt el a népszavazási kampány, és ebből még visszacsorog az áfa. A KTK szerint ez nem sok ahhoz képest, ha Brüsszel életbe léptetné a betelepítési programot, és annak idején a baloldal is sokat költött kommunikációra. Az érvénytelen referendum levezénylése további 4,5 milliárdba került. (Index)

Semjénnek semmiség a népszavazási kampányban elégetett pénzhegy
Semjén Zsolt szerint sokkal fontosabb volt a népszavazás kampányára költött milliárdoknál az, hogy „politikai legitimációt” kapjanak (ha már jogit nem sikerült, mert a drága reklámakció ellenére sem sikerült megugrani az érvényességi küszöböt). Szerinte az EU-ban ritka magas volt a 43 százalékos részvétel. (HVG via Vastagbőr)

Hiába tankolja pénzzel Brüsszel, megfeneklett a magyar gyorsnaszád
Meghal a piaci verseny Magyarországon, mert az európai uniós fejlesztési pénzek az állam által favorizált cégeknek jutnak. A hazai gazdaság versenyképessége történelmi mélypontra zuhant, az EU-tagállamok közül majdnem az utolsók vagyunk. A részrehajló kormányzati döntések miatt a cégek nem fejlesztenek vagy fektetnek be, mert minek. (MNO)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni

Ha van még két perced:

Német médiaprojekt egy libanoni menekülttáborban, az egyik tréner az Átlátszó főszerkesztő-helyettese. (Átlátszó)

A hatvannégy vármegyéseknek köszönhetően szívnak az erdélyiek. (Átlátszó Erdély)

Kelendőek a letelepedési kötvények, épp csak letelepedni nem akarnak a vásárlók. (Világgazdaság)

Magyarországon arányaiban az MTK-stadion a legdrágább, ami az utóbbi időben épült. Mindezt úgy, hogy a kapuk mögött a lelátó helyett betonfal van. (Index)

Strasbourghoz fordul a Quaestor-vezér arra hivatkozva, hogy az előzetes letartóztatása miatt nem tud dolgozni, pedig amióta eljárás indult ellene, jól viselkedik. (Index)

Az eddig korlátozás nélkül értékesíthető új típusú dohánytermékeket, köztük az elektromos cigarettát is behúzzák a nemzeti dohányboltokba. (444)

Kórház helyett sportcsarnok épül Kelenföldön, mert olimpia. (444)

Húszmilliós büntetést varrtak egy magyar tőzsdecápa nyakába. (Index)

Mészáros Lőrinc barátjáék megszerezték a Hunguest Hotelst. A tulajdonos a Magyar Időknek adott exkluzív interjúban elmondta, nem foglalkozik az összefonódásokat firtató cikkekkel. (MNO, Magyar Idők)

Munkahelyteremtés felsőfokon: Orbán Viktor embere a negyedik legtöbbet kereső, külföldi kormány által foglalkoztatott lobbista Washingtonban. (Politico via 444)

Tíz héten át hetente fog különféle anyagokat szivárogtatni a Wikileaks. (444)

Nigéria szerint ellopták 17 milliárd dollárnyi olajukat. (Quartz via Index)

Anonim közérdekű bejelentő szivárogtatott Trump adónemfizetési botrányáról. (The Washington Post)


Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.