Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Belehazudtak a liftet az egyszintes epuletbe, hogy nyerjenek

Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.
 
Ezekről ne maradj le!

Kurzuslovagok, életmód-tanácsadók taroltak a tanodapályázaton (Átlátszó)
Belehazudták a liftet az egyszintes épületbe, hogy nyerjenek (Direkt36)
A Nemzeti Bank nem képes ellenőrizni az alapítványai jogszerű működését (MNO)

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast: Itt az elfelejtett nemzetközi jelentés a magyar bírósági korrupcióról

Ismét havercégekkel dolgoztat a jegybank Pallas Athénéje
A Magyar Nemzeti Bank alapítványa, a Pallas Athéné Domus Animae közbeszerzésén már bevált cégekkel szerződik a Lónyay-Hatvany villa konferenciaközponttá alakításának előkészítő munkáira: a Matolcsy-rokonság által alapított (de már nem a tulajdonukban álló) RAW Developmenté a projektmenedzsment, az Eiffel Palace-bizniszhez kötődő DVM Design pedig a műszaki ellenőrzést végzi. (Átlátszó)

Belehazudták a liftet az egyszintes épületbe, hogy nyerjenek
A VIII. kerületi Auróra utcában kevesebb, mint egy év alatt, botrányok nélkül újították fel a rendelőintézetet. A közbeszerzésen pályázó és nyertes cég, az EU-Line konzorcium, azonban hazudott a referenciájáról, ugyanis a távoli Uruguayban lévő épületek felújítása, amire hivatkozott, nem felelt meg a követelményeknek. Az már majdnem mellékes, hogy nem is volt köze hozzá. (Direkt36)

A Nemzeti Bank nem képes ellenőrizni az alapítványai jogszerű működését
Az MNB felügyelőbizottságának szeptember végén megjelent vizsgálata nem talált hibát az alapítványok működésében, egy ügyvédi iroda azonban igen. A jogi szakvéleményt a bizottság kérésére végezték, és nem csupán elmaradt jelentéseket találtak, de még a jogszerű működést is megkérdőjelezték. Komoly kockázatként említette a jelentés, hogy a felügyelőbizottság nem vizsgálhatja az alapítványok gazdálkodását. (MNO)

Kurzuslovagok, életmód-tanácsadók taroltak a tanodapályázaton
Az EMMI tanodafinanszírozási programjának botrányát még a migránskampány se tudta elfedni, így a minisztérium megígérte, hogy mindenkinek jut majd az uniós pénzből. Az akár 20 éve működő, de most a megszűnés szélére került alapítványoknak azonban az ígéretek nem sokat érnek. Eközben a semmiből feltűnő pályázók sorra nyerik a támogatásokat, a sikeres pályázatok harmadát összesen 9 pályázó nyerte. (Átlátszó)

Már le is mondott a Népszabadság-kiadó megbízott vezetője
Ő az az ember, aki szombaton átvette a cég vezetését, és aláírta a levelet, amelyben a Népszabadság munkatársait értesítették a lap kiadásának felfüggesztéséről. Közben a lap utolsó hetében feltárt helikopter-botrány is tovább dagad: Rogánt a Parlamentben kérdezték. A propagandaminiszter előbb Kóka Jánost hozta szóba, majd arról beszélt, hogy politikus magáncélból nem használhat helikoptert, akkor sem, ha felesége ügyes üzletasszony. (Index, 444)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni

Ha van még két perced:

Titkolják majd, de átlátható marad. A Nemzetgazdasági Minisztérium törvényjavaslata adótitokká tenné azt, hogy ki, mennyi pénzt ad és kinek, az adókedvezmények kapcsán. (Index)

Jöhetnek a plakát-koncessziók? A döntés elsősorban Simicska Lajos ellehetetlenítésére szolgálhat. (Index)

Mengyi Rolandot gyanúsítottként hallgatták ki. Többek között különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben, bűnsegédként elkövetett költségvetési csalással gyanúsítják. (24.hu)

A Debreceni Egyetem kötelezően elő akarta írni a 4500 forintos sportköri tagságot, azonban a tiltakozásokra felfüggesztette a döntése végrehajtását. (Átlátszó Oktatás)

Buszpályaudvar-nagyhatalom: Hévizen a harmadik buszpályaudvart tervezi az önkormányzat, azonban a két éve épült második még meg sem nyitott. (Blikk)

Humor+ lesz a neve, október 30-án indul és saját gyártású produkciók is lesznek Andy Vajna TV2-csoportjának kilencedik csatornáján. (Napi)

Lehet tippelni: válaszolt a Communitas, az EMNP és az MPP az adatigénylésekre? Erdélyben sem egyszerű az adatnyilvánosság. (Átlátszó Erdély)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!


Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.