Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Nana, hogy kozbeszerzes nelkul ujitjak fel a Buda Palotat Matolcsyek

Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Hipp-hopp átment a törvény az adókedvezmények eltitkolásáról (HVG)
Naná, hogy közbeszerzés nélkül újítják fel a Buda Palotát Matolcsyék  (MNOTőzsdeFórum)
Rogán szomszédja mellett a Mediaworks is sokat profitált a kvótakampányból (Átlátszó)

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast: Hogyan verte át az ügyvéde az áfacsalót?

Át is ment a törvény az adókedvezmények titkolásáról
Az MSZP elvileg véletlenül szavazta meg a törvényt, aminek köszönhetően adótitokká válik az, hogy mire mennek a társaságiadó-kedvezmények.  Így például az is, hogy mennyi folyik a közösből a Felcsútnak. A tao esetében eddig is voltak kibúvók a válaszadás elől, a törvény kivételes eljárásban történt átverése mögött inkább az állhat, hogy a fejlesztési adókedvezményeket is szeretnék titkolni.(HVG, Átlátszó, 24, 444)

Rogán szomszédja mellett a Mediaworks is sokat profitált a kvótakampányból
A Mininszterelnöki Kabinetiroda a szokásos időhúzás után lehetővé tette a betekintést az idei kormányzati kampányok szerződéseibe. Csetényi Csaba cégeivel három szerződést kötöttek, a megbízás öszesen bő 5,5 milliárdról szólt. A kreatívok elkészítésében a szakemberek óradíja volt a legnagyobb tétel. A kvótakampányban a nyomtatott lapok közül a Mediaworksnél kötött ki a legtöbb pénz, maga mögé utasítva ezzel a Magyar Időket vagy a Lokált. (Átlátszó)

A kormányközeli média olvasottságáról semmit nem tudunk
Olyan kormányközeli napilapok, mint a Magyar Idők, a Magyar Hírlap vagy a Lokál nem vállalják be, hogy nyilvánosan elérhető legyen, hányan olvassák őket. Annyira nem, hogy a médiaajánlatukban sem szerepelnek erre vonatkozó adatok. Az online piacon is hasonló a helyzet. Így nehéz lenne őket összehasonlítani, bármilyen más médiummal, például a Népszabadsággal. Reklámbevételeiknek viszont 40-80%-a az államtól jön. (Adatújságírás)

Egyre ismertebbek vagyunk az unió csalás elleni hivatalánál
Az elmúlt időszakban  többször olvashattunk az Európai Csalás Elleni Hivatalról (OLAF), mivel több nagyobb port kavaró ügyet kezdtek vizsgálni. Az OLAF múlt évi jelentése szerint 3.-ok vagyunk a tagországok között a vizsgálatok számát tekintve. A 21 bejelentés közül mindössze egyet tett közintézmény és az itthoni igazságügyi szervezetek - amiknek az OLAF jelentései alapján cselekednie kéne - sem lépnek fel túl hatékonyan. (Átlátszó)

Naná, hogy közbeszerzés nélkül újítják fel a Buda Palotát Matolcsyék
A Közbeszerzési Döntőbizottság megállapította, hogy az MNB alapítványainak nem kell közbeszerzést kiírniuk a Postapalota felújítására. Az ingatlant - ami a munkálatok befejezése után már Buda Palota néven fog futni - bérbe adó cég ugyanis piaci alapon végzi a tevékenységét. Közben az alapítványok fokozatosan töltik fel honlapjaikra ötmillió forint feletti szerződéseiket.  (MNO,TőzsdeFórum)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni

Ha van még két perced:

A K-Monitor adatbázisa alapján a Népszabadságnak jelent meg a legtöbb saját cikke a közpénzköltéssel, korrupcióval kapcsolatban. Ráadásul minden irányba egyformán lőttek. (K-Monitor)

Mindent tagadott Mengyi Voldemort, amikor a Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként kihallgatta. Ugyanaznap tartottak több helyszínen házkutatást is.(444)

Heves megyében egy régi állami cementgyár közelében, az azbeszt miatt nagyon sok a mellhártyadaganatos beteg. Többen perlik az államot kártérítésért, de sokan meghalnak az eljárás vége előtt. (444)

Már a magyar ügyészség is nyomoz Szegedi Csanád EP képviselő fiktív gyakornokai miatt, akik a saját címére voltak bejelentve. A magyar eljárásban egyelőre nem gyanúsított. (Magyar Idők)

A részben állami hitelből vásárolt Vajna-féle TV2-n az elmúlt héten egyszer sem ejtették ki sem Rogán nevét, sem a helikopter szót. Nyilván a szerkesztők nem tartották fontosnak. (HVG)

Majdnem 1 milliárddal drágább lesz az új MTK-stadion. Alvállalkozóként Mészáros-cégek is megbízást kaptak. (Átlátszó)

Bár Rogán többször kérte, hogy őt kérdezzék a rá vonatkozó ügyekről, a 444 újságírójának emailjeire egy ideig csak nem válaszolt, most már visszapattanak a levelek. (444)

Papp László Tamás a Népszabadság külsős szerzője volt bő egy évtizeden át, most nosztalgikus nekrológot mond az újságról. (Átlátszó)

VII. Alaptörvénymódosítás: a javaslat valójában nem képezi belső közjogi akadályát egy esetleges menekültkvótának. Nem változtat a hatályos közjogi kereteken. (Így írnánk mi)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!


Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.