Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Fankriportot adott le a TV2, es kitalalod, hogy hol forgattak?

Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.

Ezekről ne maradj le!

Saját gondatlansága miatt nyúltak le tőle 150 ezer eurót (Átlátszó)
Megint elővettek egy norvég alapos projektet (444)
Ha lenyomozhatatlan akarsz lenni, itt a magyar SIM-kártya (444)

Ha van 3 perced:

Mutyimondó-podcast: Magyar fegyverkereskedő elkóborolt afrikai szállítmányát foglalták le

Saját gondatlansága miatt nyúltak le tőle 150 ezer eurót
Többek között egy szlovákiai, felszámolás alatt álló sportautó gyár áttelepítéséhez és beindításához adott kölcsön 150 ezer eurót Széles Gábor milliárdos vállalkozó úgy, hogy munkatársaival nem győződtek meg arról, hogy a járgányok és a berendezések mindegyike a kölcsönt kérő tulajdonában van-e, és, hogy az illető teljes mértékig eljárhat az ügyben. A pénznek gyorsan lába is kelt. (Átlátszó)

Egyre nagyobb blődségeket vallanak a brókerbotrány főszereplői
Tarsoly Csaba a Quaestor-cégcsoport vezetője, első bírósági meghallgatásán a magyar csodalóhoz, Overdose-hoz hasonlította magát, mint mondta, a ló is lesérült, mégis költöttek a gyógyítására, beállt mögé a MOL és az OTP. Szerinte ez csaló cégcsoportjának is járt volna. Pintér Zoltán a Buda-Cash vezére pedig azt állította, hogy ő 7 évig olyan részeg volt, hogy nem volt tisztában a tetteivel. Az orvosszakértő szerint ez azért nem feltétlen igaz. (444, HVG)

Újabb milliárd közpénz Mészárosnak?
A Magyar Fejlesztési Bank 44 milliárdos keretösszegű hitelprogramot indított az életképes, jól jövedelmező magyar vendéglátással foglalkozó cégek számára. Az MNO belső forrása szerint a kamatmentes hitellel Mészáros Lőrincet szeretnék helyzetbe hozni, aki az idei évet többek között szállodák felvásárlásával töltötte. Ráadásul az Orbán Ráhel-Tiborcz István páros is érdekelt a magyar turizmusban. (MNO)

Ha lenyomozhatatlan akarsz lenni, itt a magyar SIM-kártya
A nemrég felfordulást okozó 200 ezer lenyomozhatatlan magyar SIM-kártya csak a töredéke annak a több milliónak, amelyeket mindössze tucatnyi ember nevére jegyeztek. Külön csoportok szerveződtek a SIM-ek értékesítése köré, a kártyákat hajléktalan emberek nevére regisztrálják, és az interneten árusítják. A távközlési cégeknek és az elhárításnak is tudnia kellett arról, milyen visszaélések zajlanak. Valami nagyon bűzlik. (444)

Ingatlanbérlet miatt került jelzálog a Népszabira
Tízéves bérleti szerződést kötöttek a Mediaworks cégei a Corvin-pláza ingatlantulajdonosával, amire 2 millió euró értékű bankgaranciát vállalt a nemrég Fidesz-közelbe privatizált MKB Bank. Felmondás esetére három éves bérleti díj volt a kötbér, plusz még némi baksis – ilyen feltételek mellett nem nehéz veszteségesen működtetni újságot. (Átlátszó)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni

Ha van még két perced:


Házkutatást tartott a NAV az Energiaklubnál, a szervezet „Klímaválasz” nevű, norvég alapból finanszírozott projektje ügyében vizsgálódtak bejelentés nélkül. (444)

Már a „szokásos” összeg feléért, 150 ezer euróért lehet letelepedési kötvényt venni kínai közvetítőcégeknél. A pénz nagyrésze a közvetítőnél marad, eddig 100 milliárdról beszélünk. (MNO)

Még a kvótakampány pontos összegét sem tudjuk, de már itt az újabb állami propagandakampány („98% nem!”), aminek az árát nem hajlandók elárulni az illetékesek. (MNO)

Az elmúlt években bruttó 125,6 millióért vett szolgálati autókat az Állami Számvevőszék, több esetben luxus kisbuszokra ment a pénz. (Napi)

Az Európa és Kanada közötti szabadkereskedelmi egyezmény miatt akart tüntetni az EP zöldpárti képviselője, de valamiért nem engedték be Kanadába. (Átlátszó)

Felfüggesztették a frekvenciapályázatot, de továbbra sem folytathatja munkáját a Class FM, amelynek már nem is Simicska Lajos a tulajdonosa. (Index)

Nemzetközi tanácsadócég fogja átvizsgálni a 2007 és 2013 közötti EU-s pénzeket, aminek Lázár János szerint komoly tanulságai lesznek. (Index)

Egy MSZP-s képviselő egy kérdéssel megzavarta a szavazási „kottát” olvasgató MSZP frakcióvezető-helyettest, ő véletlen kettőt lapozott, ezért szavazta meg a frakció a tao-pénzek titkosítását. (444)

2018-ig Mészáros Lőrinc cége fogja szállítani a vizet a MÁV-nak, összesen kb. félmilliárd forint értékben költhetnek nála. (444)

Reklámnak álcázott riportot mutatott be a TV2: Andy Vajna csatornája Andy Vajna feleségének új fánküzletével illusztrálta, milyen sokféle fánk létezik manapság. (444)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!


Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.