Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Gazdag karacsonya lesz Meszaros Lorincnek: ezuttal ujsagot es tevet vett


Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.
 
 

Ezekről ne maradj le!

Ingyen adta az állam a 17,5 milliárdot érő balatoni üdülőket (HVG)
Félrevezethették a bankok a közjegyzőket (Átlátszó)
Év végén megszűnő intézményhez szállították az Esterházy-kincseket (HVG)

Ha van 3 perced:

Ingyen adta az állam a 17,5 milliárdot érő balatoni üdülőket
Egy törvénymódosítás tette lehetővé tavasszal, hogy az állam elpasszolja üdülőit. A zánkai és a fonyódi gyermeküdülő együtt 17,5 milliárdot ér, egy azóta egyházi kezekbe került alapítvány mégis nulla forintért kapta meg. Pedig az alapítvány, melynek vezetői között több kormánypárti politikus is van, ezután is állami forrásokból finanszírozza majd a gyermek-táboroztatást. (HVG)

Félrevezethették a bankok a közjegyzőket
Nem mindegy, hogy a bank vagy az ügyfél mondja fel a szerződést egy devizahitel esetében. Előfordultak olyan esetek, hogy miután az ügyfél elállási nyilatkozatot tett, a bank a közjegyzőnél úgy kért ténytanúsítványt, hogy ezt nem közölte, vagyis úgy mondhatta fel a szerződést, mintha az ügyfél azt nem kezdeményezte volna. Volt, ahol elrendelték a nyomozást. (Átlátszó)

Év végén megszűnő intézményhez szállították az Esterházy-kincseket
Már két éve, az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont megalapításakor felmerült, hogy az Esterházy-műkincseket a fertődi kastélyba szállítsák. A szakma tiltakozása miatt akkor erről lemondtak. Most, pont mielőtt az intézmény megszűnik, váratlanul mégis elszállították az Iparművészeti Múzeumból a 260 ötvöstárgyból álló műtárgyegyüttest. Az intézmény feladatait egy, a Miniszterelnökség tulajdonában lévő kft. veszi át. (HVG)

Újabb botrány a futballban: adóparadicsomba mentette pénzét Ronaldo
Cristiano Ronaldo 150 millió eurós bevételt helyezhetett el adóparadicsomokban, a Manchester United edzője Mourinho csak szolidabb 12 millió eurót menthetett ki. Ronaldo képviselői cáfolták az értesüléseket és megjegyezték, hogy lopott információkon alapulnak az állítások.   Közben az angol fociban is tovább dagadt botrány: újabb ügynökről derült ki, hogy fontmilliókat keresett egy-egy leigazoláson. (Index, Origo)

Kirajzolódik az új médiatérkép
Mészáros Lőrinc a napokban megvette az EchoTv-t és a Magyar Hírlapot. Úgy tűnik, a jövőben a komolyabb nyomtatott tartalmakért Mészáros felel, Habonynak marad a bulvár. Andy Vajna a TV2 mellett építheti a Rádió1-et, hogy az betölthesse az űrt, ami a Class Fm kiesésével keletkezett. Sikerült is leigazolni Sebestyén Balázst, aki milliós hallgatottságot hozhat, igaz talán némi rendszerkritikát is. (Vasárnapi Hírek 24, Heti Válasz)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Ha van még két perced:

Az Andy Vajna körüli cégháló négy nagy területen van jelen: ingatlan, média, szerencsejáték és szépségipar. A kormánybiztosnak a kedvezően változó jogi környezet is segít a növekedésben.(HVG)

Isaszegi János nyugalmazott vezérőrnagyról kiderült, doktorijának nagy részét plagizálta. Azóta megjelent egy könyve, amelyben részben a doktori köszön vissza, de új plagizált részek is szerepelnek. (Átlátszó Oktatás)

Az egyre kínosabb magyar letelepedési kötvény programhoz hasonlóan Észtország is keresett pénzt EU-tagságának előnyein, csak ott nem a korrupció melegágya a projekt. (MNO, Annyit)

A magyarokat a migráció után a korrupció aggasztja leginkább, ami nem is csoda: a világrangsorokon egyre rosszabbul szereplünk, a közbeszerzéseknek nagyon magas a korrupciós kockázata. (Ténytár)

Egy brazil fellebbviteli bíróság az Európai Bírósággal szemben úgy döntött, nem lehet érvényesíteni a feledéshez való jogot a keresőmotoroknál, hiszen így a szolgáltatók digitális cenzorokká válnának. (Global Voices)

Rogán ígérete ellenére megint hazudott. Most éppen a több százezret érő táskájáról. Azt mondta a BÁV-tól vette, de ők nem foglalkoznak táskákkal. (24)

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség reformprogramot fogadott el a korrupció és a doppingolás ellen. A szervezet korábbi vezetője ellen jelenleg is nyomoznak a hatóságok. (MNO)

Jön a választás Romániában. Az erdélyi magyarokat régóta képviselő RMDSZ-nek lenne elszámolni valója: kezeletlen korrupciós ügyek, függő helyzetbe hozott média. (Átlátszó Erdély)

Dél-Korea ellenzéki pártjai kezdeményezik a korrupciós botrányba keveredő elnök felelősségre vonását és leváltását. (MNO)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni
 


Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.