Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Nem talaltak makulatlan multu jelolteket a szocialistak 2018-ra


Üdv!

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.
 

Ezekről ne maradj le!

Maguk a Quaestor vádlottak kérték, mégsem vették zár alá ingatlanprojektjüket (Átlátszó)
Bőven van uniós forrás vasútfejlesztésre, mégsem látjuk az eredményét (HVG)
Megvan kik nyertek a MANDA ózdi közpénzégetésén (Átlátszó)

Ha van 3 perced:

Maguk a Quaestor-vádlottak kérték, mégsem vették zár alá ingatlanprojektjüket 
Nem vette zár alá az ügyészség a Quaestor-csoporthoz tartozó Duna-City projekt ingatlanjait, pedig a vádlottak szerint ebből lehetne rendezni a fennmaradt károkat. Ezek az ingatlanok a Csepel-sziget északi részén, azon a területen vannak, amelyet olimpiai falunak is kinéztek. Nehéz előre megbecsülni mennyit ér a projekt: a vádlottak szerint akár több százmilliárdot. Az ügyészség viszont nem tart attól, hogy áron alul kelnek el, szerintük 6,5 milliárd reális ár. (Átlátszó)

Bőven van uniós forrás vasútfejlesztésre, mégsem látjuk az eredményét
A jelenlegi uniós fejlesztési ciklusban 1200 milliárd forint jut vasútfejlesztésre, az elmúlt évek tapasztalata mégis az, hogy lassan haladnak a munkálatok és nem rövidül a menetidő. Cserébe vannak 20-30 milliárdból gyönyörűen felújított állomásaink, de azok sem a legforgalmasabb helyeken. Az értelmetlen pénzszórást az unió rosszul megállapított támogatási feltételeivel magyarázzák. Kérdés, akkor miért ezekre pályázunk? (HVG)

Megvan, kik nyertek a MANDA ózdi közpénzégetésén
A Magyar Nemzeti Digitális Archivum 3,7 milliárd forintnyi uniós és közpénzt elégető ózdi projektjeinek nem sok kézzel fogható eredménye van. Kivéve talán Schmidt Mária körének. A projektekből 100 milliós nagyságrendben közbeszerzést nyert Prekog Alfa Kft. például több szálon kötődik egy Schmidt nevével fémjelzett közalapítványhoz, melynek programigazgatója Tallai Gábor. Tallai egyben az egyik ózdi projekt menedzsere is. (Átlátszó)

Megkezdődött a Világgazdaság áthangolása
A Világgazdaságot is a Mediaworks adja ki, így sejteni lehetett, hogy változások jönnek: azt hallani, hogy a cél nem újabb pártlap létrehozása, inkább olyan gazdasági lapé, ami megérteti a kormány pénzügyi politikáját. A főszerkesztővel nemrég bontottak szerződést. Most közös megegyezéssel távozott Csabai Károly is, aki korábban beperelte a titkolózó MNB-alapítványokat, ami aztán az igazán nagy botrányhoz vezetett. Ennek a döntésnek nemigen lehetett szakmai oka. (444)

Félelmetes, kik a jelöltek az MSZP 2018-as országgyűlési listáján
A lista még nem végleges, de olyanok szerepelnek rajta, mint Hiszékeny Dezső, akit korábban 5 millió forintos kenőpénz átvételével vádoltak, vagy például Devosa Gábor, aki a VII. kerület alpolgármestereként, gyakorlatilag a belvárosi Rogán-féle módszerrel szerzett meg magának egy Rumbach Sebestyén utcai lakást nevetséges áron. Még szerencse, hogy az ellenzék egyik fő üzenete, hogy azért ne szavazzunk a Fideszre, mert lopnak. (444)

Az még nem biztosíték, hogy műkincsek mehetnek jó helyre is
Lázár János szerint az egyetlen útja, hogy a Károlyi-család visszakapja a családi portrékat, a kulturális törvény módosítása. A család uniós forrásokból és saját pénzből felújította a fehérvárcsurgói kastélyt, amit sokan látogatnak, itt helyeznék el eredeti helyükön a képeket. Ebben az esetben nyilván senki nem vitatkozna a szándék helyességével, csakhogy a törvénymódosítás számos visszaélésre ad lehetőséget. (MNO)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Ha van még két perced:

A korábban SZDSZ-közeli Törő Csaba először megtalálta a helyét a NER-ben a Közgép alvállalkozójaként, a simicskátlanítás után a Duna-Aszfaltnál, most pedig egy Pasa-parki biznisz közelében. (Átlátszó)

A honvédségi intézmények kenőpénzes ügyeit tárgyaló tábornokper kulcsfigurája, O. János öt szakértő szerint nem volt beszámítható, amikor vallomást tett, így meginoghat a vád. (Magyar Idők)

Andy Vajna, követve a kormányközeli trendet, újabb ingatlanos céget alapított. A Költő Estates Ingatlanhasznosító Kft. - a névből ítélve - egy hegyvidéki, Költő utcai fejlesztésben lehet érdekelt. (24)

Kuna Tibor cége, a közbeszerzési kedvenc Young & Partners 200 millióért fog rendezvényeket szervezni a következő két évben a légiirányítást végző HungaroControl Zrt.-nek. (Átlátszó)

Nagykőrösre érkezett egy japán befektető, ami 300 új munkahelyet teremt. A település önkormányzata annyira boldog, hogy több milliós jutalmat szavaztak meg a városi vezetőknek. (ATV)

Befeqadu Hailu közismert etióp blogger nemrég börtönbe került, azután, hogy arról írt: a kormány rendkívüli állapotot hirdetett és ilyenkor indoklás nélkül letartóztathatnak bárkit(Global Voices)

A Tények rövid idő alatt vált a hatalom szócsövévé. Az állatkerti és balesetekről szóló riportok helyett egyre gyakrabb a politikai tematika, megjelentek a karaktergyilkos anyagok is. (Ténytár)

India egyik szövetségi államának minisztere 7,3 millió dollárnyi közpénzből építtette meg hivatalát, amely egyben az otthona is. A 9000 négyzetméteres palotában golyóálló fürdőszobák is vannak. (444)

Banki átutalással itt tudsz bennünket támogatni
 


Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó


 

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2016 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.