Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

5 Milliardba kerult a vizminosegjavito program Bajan, aminek lezarultaval a minoseg csak romlott


Üdv!

- Az elmúlt nyolc év Obama elnöklése alatt (Átlátszó)
- Tanulmánymutyi Szécsényben (Magyar Narancs)
- Rozsda- és sárszínű az ivóvíz Baján (HVG)


Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.
 

Az elmúlt nyolc év Obama elnöklése alatt
Pénteken hivatalosan is az USA elnöke lett Donald Trump, aki kampánya során több olyan ígéretet tett, amiben a helyzet pozitív változásáért valaminek a csökkentéséről beszélt. Ilyen volt az illegális bevándorlók száma vagy a munkanélküliség is, azonban arról kevesebb szót  ejtett, hogy mennyire is van rossz helyzetben az országa ezekben az ügyekben. 7 interaktív grafikon arról, hogy hogyan szerepelt az említett kérdésekben Obama vezetése alatt az USA. (Átlátszó)

Ennyibe kerültek a külföldi nyugdíjasok Erzsébet-utalványai
A kormánynak az volt a célja, hogy mindenki, lakcímtől függetlenül megkapja az utalványt, mondta a Kormányzati Tájékoztatási Központ a botrányos előéletű nyugdíjasoknak szóló karácsonyi ajándékról. A több mint 32 ezer, nem Magyarországon élő nyugdíjas ugyanis megkapta az utalványokat, azonban azokat csak itthon tudná elkölteni. A kormány 52 millió forintot költött az adófizetők pénzéből, amiből 71 országba küldött ki, ott helyben használhatatlan papírokat. (HVG)

Tanulmánymutyi Szécsényben
A nógrádi Szécsényben 15 millió forintért rendelt az önkormányzat 2 tanulmányt, amelyek gyönyörű fotókat tartalmaznak köztéri lámpákról és villanyoszlopokról, de fontosabb, hogy mindkettőben plagizáltak az írók. A drágább tanulmány például 370 ezer forintba került oldalanként, ráadásul ez a másik tanulmányból is tartalmaz részeket ennyi pénzért. A fideszes vezetésű városban a szálak az MDF utódpártjához vezetnek. (Magyar Narancs)

Rozsda- és sárszínű az ivóvíz Baján
Miután 2015-ben befejeződött egy ivóvízminőség-javító program Baján 5 milliárd forintból, arról panaszkodnak az ott lakók, hogy még tisztálkodásra is alkalmatlan a víz, nem hogy fogyasztásra. A probléma a program után merült fel, a polgármestertől többször próbálták helyi képviselők kérdezni az ügyben, de ő elzárkózott a válaszadás elől. A szolgáltató nem tudta megmondani, mikor lesz újra iható a víz. (HVG)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Ha van még két perced:

Mészáros Lőrinc ezúttal árvízvédelmi munkákra nyert el tízmilliárdos közbeszerzést a Felső-Tiszán - erről beszél az Átlátszó újságírója a Klubrádióban. (Átlátszó)

Első körben 282 millióért szerzett be a Miniszterelnökség 5 darab festményt az új Várban lévő székhelyének díszítésére.(Átlátszó blog)

Sokan tartottak tőle, hogy leginkább közéleti szereplők fognak élni a “felejtés jogával”, azaz hogy ne jelenjen meg a keresőben a nevüket beírva a már nem releváns vagy kínos tartalom, de nem ez történt (Átlátszó)

A 4-es metróról szóló OLAF-jelentést csak az OLAF hozhatja nyilvánosságra, ha akarja (ATV)

Nincs közszereplő a 4-es metró korrupciós ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség elmondása szerint. (Privát Kopó)

A korrupció súlyától roskadozik az egész dél-koreai rendszer, amely Japánnal együtt emelkedett ipari nagyhatalommá a második világháború után. Az elnök után a Samsung vezérét is le akarják tartóztatni. (444)


Tetszik a hírlevél? Támogasd mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft.), vagy akár két korsó sör árával (1000 Ft)!  Klikk ide, és a lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni! (Nem kell hozzá PayPal account!)
 

Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2017 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.