Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Tarsoly Csaba szerint Szijjarto miniszter otlete volt a moszkvai vizumgyar

Üdv!
 

- Páva Zsolt ügyvédje és egy Tiborcz-közeli vállalkozó szanálták volna a Zsolnay porcelánmanufaktúrát (Átlátszó)
- Ő a valódi gazdasági csoda (Index)
- Tarsoly Csaba szerint Szijjártó kereste meg a moszkvai vízumgyár ötletével (444)

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.
 

Páva Zsolt ügyvédje és egy Tiborcz-közeli vállalkozó szanálták volna a Zsolnay porcelánmanufaktúrát
A WHB feltőkésíti az önkormányzati Ledina Kft.-t, amely majd üzemelteti a felszámolás alá került Zsolnay-gyárat – ez volt a terv Pécs jogi képviselője, Szabó Iván szerint. A többségi tulajdonos, Bachar Najari azonban kifizette a Zsolnay tartozását, a WHB tulajdonosa, Paár Attila pedig a botrány miatt kihátrált az együttműködésből. A WHB egyébként cáfolja Szabót: azt állítják, hogy nem volt kapcsolatuk a Ledinával, és csak befektetési céllal vették meg a Zsolnay banki tartozását. (Átlátszó)

Ő a valódi gazdasági csoda
Tíz év alatt az ezerszeresére növelte kis gázszerelő cégének bevételeit Mészáros Lőrinc. A Fidesz 2010-es hatalomra kerülésekor még csak hét cége volt, mára egy legalább 30 cégből álló birodalmat épített ki, és a saját vállalkozásainak vagyona legalább 12 milliárd forint. A legközelebbi üzletfeleivel együtt 70 milliárd forintos céges vagyont nevezhetünk Mészáros-közelinek. És ebben a felmérésben még nem is szerepel Mészáros új szerzeménye, a Hidashát-Csabatáj agrárcégcsoport, amely a bedőlt Buda-Cash vagyonának része volt. (IndexÁtlátszó)

Tarsoly Csaba szerint Szijjártó kereste meg a moszkvai vízumgyár ötletével
Az Index nemrégiben megjelent cikksorozatára utalva azt mondta Tarsoly Csaba a Quaestor-ügy újabb tárgyalásán, hogy őt személyesen Szijjártó Péter kereste meg, hogy a minisztérium kiszervezze a vízumkiadást. A Quaestor és a nemzetbiztonsági átvilágításon néhány éve megbukott Kiss Szilárd cége, a VisaWorld Center ezrével bocsátotta ki a vízumokat, anélkül, hogy bármilyen módon leellenőrizték volna a kérvényezőket. (444)

Biztosítási botrány a Volánoknál?
A Hír TV szerint a Dél-alföldi Közlekedési Központban (DAKK) a béren kívüli juttatási keret terhére élet- és baleset-biztosítást kötöttek 2200 dolgozóra, akiknek lényegében nem volt választásuk. A 2014 tavaszán indult szolgáltatást három évig fizeti a Volán, utána a dolgozó dönthet, hogy megtartja-e a biztosítást, vagy esetleg felmondja, utóbbi esetben az addig befizetett pénz töredékét kapják vissza az ügyfelek. Az üzlet értéke elérheti a 1,5 milliárd forintot is. (MNO)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Ha van még két perced:

Ángyán József: Fideszes családok, kastélytulajdonosok, külföldiek az új földbirtokosok Somogy megyében. (Átlátszó)

A Médiatanács döntése miatt a versenyhivatal sem engedi, hogy az RTL és a Central Média összefonódjon, mert az összefonódás veszélyeztetné a sokszínű tájékozódást. (444)

Saját tulajdonú ingatlan értékesítésére hozott létre vállalkozást Szijjártó Péter barátja, Kuna Tibor kommunikációs cége, az aranytojást tojó Trinity International Communications. (Átlátszó)

CBA-alvállalkozónál készültek a fertőzött szendvicsek, amelyet a déli határon szolgáló rendőrök kaptak. (MNO)

“Nemzeti ügyből pártügy lett” - mondta Orbán Viktor, pedig az olimpiarendezés sosem volt nemzeti ügy. (Vastagbőr)

800 millióért újították fel az UTE stadionját, ehhez képest pár nappal a használatbavételi engedély kiadása után kontármunkára utaló jelek vannak az épületen. (Index)

Egy forint értékben kaptak munkabér-átutalást tanárok február elején, az óraadói megbízási díjak helyett csupán ennyit utalt az illetékes Közép-Budai Tankerületi Központ. (Átlátszó Oktatás)

Nyilvános tenderen akár többet is kaphatna a főváros a Rác fürdőért, a városvezetés mégis hagyja, hogy az MFB bank találjon rá vevőt, aki Tiborcz István környezetéből kerülhet ki. (HVG)

Súlyos konfliktust okozhat az EU és Kína között a gyanúsan drága beruházással, a Budapest-Belgrád vasútvonallal kapcsolatos brüsszeli vizsgálat. (Napi.hu)

Bezártak két budapesti gyógyszertárat, amelyek a rendőrség szerint a svéd feketepiacon értékesítettek nyugtatókat és szorongásgátló készítményeket. (Index)


A mai Mutyimondót készítette: D. Kovács Ildikó

Tetszik a hírlevél? Támogasd mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft.), vagy akár két korsó sör árával (1000 Ft)!  Klikk ide, és a lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni! (Nem kell hozzá PayPal account!)
 

Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2017 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.