Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Az unio helyett a magyar adofizetok fogjak allni a felcsuti kisvasut boviteset

Üdv!

- Kőszeg Ferenc a beteg egészségügyről (Átlátszó)
- Újraindul a korrupciós per arról, hogy miért volt „500 ezer forint a fagyi” a Belvárosban (Direkt36)
- Hivatalos: a szlovákok is gazdagabbak nálunk (444)
 

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.
 

Kőszeg Ferenc a beteg egészségügyről 
A magyar egészségügy nem ketté, hanem sok-sok darabra szakadt. Legalul ott van az a 15 százalék, akik egyáltalán nem jutnak egészségügyi ellátáshoz. Fölöttük ott vannak azok, akik órákat várnak az orvos szobája előtt; azok, akik nem milliomosok, de van annyi pénzük meg annyi társadalmi kapcsolatuk, hogy három hónapon belül sor kerül a csípőműtétükre. Aztán ott vannak a milliomosok, akiket magánkórházakban kezelnek. Végül pedig van egy szűk csoport, a feudáldemokrácia nómenklatúrája. Őket már nem elkülönített pártkórházakban kezelik, mint az 1950-es évek pártarisztokráciáját, hanem szovjet vagy amerikai mintára katonai kórházakban. (Átlátszó)

Újraindul a korrupciós per arról, hogy miért volt „500 ezer forint a fagyi” a Belvárosban
Elölről kezdődik az a büntetőper, amelyben az V. kerület korábbi jegyzőjét és két helyi vállalkozót vádolt meg az ügyészség vesztegetéssel kapcsolatos bűncselekményekkel. Az ügy elsőrendű vádlottja Borzován János építési vállalkozó, akinek cégei éveken át nagyértékű megbízásokat nyertek el az V. kerületi önkormányzattól, és akit az ügyészség azzal vádol, hogy pénzért cserébe intézett el bizonyos hatósági ügyeket a kerületi önkormányzatnál és ebben Rónaszéki László akkori jegyzővel működött együtt. (Direkt36)

Hivatalos: a szlovákok is gazdagabbak nálunk
A KSH elkészítette az első, vagyonról szóló országos felmérést, amelyből kiderül, hogy a magyarok jóval szegényebbek az európai átlagnál. A szlovák átlagháztartások 30 százalékkal gazdagabbak a magyaroknál, a lengyelek viszont majdnem kétszer. Magyarországon a háztartások tizede birtokolja a vagyon alig kevesebb mint felét, de még a leggazdagabb tíz százalék is lemarad az uniós átlagtól. (444)

Gattyán György villáját veheti meg Andy Vajna
Elővásárlási joga van Andy Vajna filmügyi kormánybiztos cégének arra a kétezer négyzetméteres budai luxusvillára, amelyet a költségvetési csalással gyanúsított milliárdos vállalkozótól, Gattyán Györgytől bérel. Vagyis kaszinótulajdonos kormánybiztosnak érdekében áll, hogy Gattyán minél előbb tisztázza magát a hatóságok előtt. Vajnáék 2013 végén még azt mondták, hogy nem akarják megvenni az ingatlant, pár hónap múlva mégis bejegyezték az elővásárlási jogot. (MNO)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Ha van még két perced:

Nem európai uniós, hanem hazai költségvetési forrásból bővíthetik Bicske felé a felcsúti kisvasutat. (Népszava)

Mindenki megnyugodhat, Andy Vajna végre elindíthatja a magyar nemzeti online kaszinót. (Index)

Rekord árbevételt ért el tavaly Orbán barátjának, Garancsi Istvánnak a cége, a Market Építő; a forgalomnak “csak” az egyharmadát adták az állami megbízások. (MNO)

Az állam támogatásával épült a Balaton-part első golfpályája, amely akkor ment tönkre, amikor Orbán Viktor 2015 nyarán stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a sportvállalkozást (24.hu)

Nincsenek jelentős eltitkolt vagyonok - ezzel magyarázza Bánki Erik parlamenti képviselő, hogy miért nem csinál már a NAV vagyonosodási vizsgálatokat. (444)

A kormánybarát Századvég Alapítvány vezető elemzője, Lánczi Tamás a Figyelő új főszerkesztője. (HVG)

Két hete újabb szereplője van a meglehetősen zárt kaszinós szuperligának: a győri Audi-telkek ügyében eljáró ügyvéd kapta a pécsi kaszinó-koncessziót. (Átlátszó)

Bár a tüntetések hatására Romániában visszavonták a korrupció büntethetőségét enyhítő törvényeket, de ha jobban megnézzük, az utóbbi évek nagy korrupció elleni harca nem olyan egyszerű történet. (444)

 

A mai Mutyimondót készítette: D. Kovács Ildikó


Tetszik a hírlevél? Támogasd mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft.), vagy akár két korsó sör árával (1000 Ft)!  Klikk ide, és a lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni! (Nem kell hozzá PayPal account!)
 

Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2017 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.