Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Egy fideszes kepviselo-feleseg lovardaja ingyen kapott telket a mohacsi onkormanyzattol

Üdv!
 

- Nem lenne logikus a maffiózó Jakubinyitől, ha betámadná Pintért (Átlátszó)
- Hiába volt elég pénz a dzsúdóközpontra, nem hallgatták meg az egyesületet (Index)
- Óriási ingatlanbirodalmat épített ki Medvegyev strómanjain keresztül (Átlátszó Videó)
 

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.
 

Nem lenne logikus a maffiózó Jakubinyitől, ha betámadná Pintért
Jakubinyi Róbert bűnöző, akinek azonban több évtizedes jó kapcsolata volt a belüggyel. Miután egy ügyvédi irodában fenyegetőzve állítólag azt próbálta elérni, hogy Tanyi György nyugalmazott maffiózó mondjon kellemetlen dolgokat Pintér Sándorról, kezdeményezték előzetes letartóztatását. A történet teljesen logikátlan, de egy biztos: szereplői a 90-es években is kapcsolatba kerültek az igazságszolgáltatással és Pintérrel. (Átlátszó)

Hiába volt elég pénz a dzsúdóközpontra, nem hallgatták meg az egyesületet
A ceglédiek 450 milliós állami támogatást kaptak dzsúdóközpontra, amiből a szövetség kapásból levett 50 milliót. A maradékból sikerült építeni egy csarnokot, ami kétszer akkora mint kellene, viszont ránézésre is életveszélyes. A sportolók így nem kezdték el használni, hiszen az azonnal szükséges javítások kifizetésébe csődbe menne az egyesület. (Index)

Óriási ingatlanbirodalmat épített ki Medvegyev strómanjain keresztül
Elképesztő micsoda ingatlanbirodalmat épített magának Dimitrij Medvegyev Ororszország korábbi elnöke és egyben jelenlegi miniszterelnöke. Természetesen a luxusingatlanok legtöbbször egy-egy alapítványhoz tartoznak, amit Medvegyev egy korábbi osztálytársa vagy rokona vezet. Vagyonának feltérképezésében sokat segített, hogy szeret az interneten vásárolni és használni az Instagramot. (Átlátszó Videó)

A közétkeztetés is a haverok kezébe kerülhet
Egyre több helyen szervezi ki az állam a közétkeztetést. Most Miskolc a soros, ahol az egyetlen érvényesen pályázó cég a Kórház- és Menzaétkeztetés Szolgáltató Kft. volt. A cég a Bihari család kezében van, akik nemrég vásárolták meg Mészáros Lőrinctől a Bakonyhús Kft.-t, amihez jelentős tőkeemelésre volt szükség. Persze ha sorra nyerik majd a közbeszerzéseket, nem kell aggódniuk. (Népszava)

Könnyen hagyta magát kijátszani a BÁH Pharaon ügyben
Nemrég kiderült, Ghaith Pharaon eleve úgy kapta meg vízumát, hogy jelezték a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnak, hogy az üzletember Orbán Viktorral találkozna. A tartózkodási engedély meghosszabbításakor pedig simán elfogadták, hogy az egyébként Magyarországon is jelentős ingatlanokat szerző, pénzmosásssal gyanúsított befektetőt Zaid Naffa tiszteletbeli konzul tartja el. Így aztán nem kellett holmi jövedelemigazolással vesződni.  (Index)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Ha van még két perced:

Kiss Szilárd gründolt volna egy üzletet Garancsi cége és egy orosz partner között, eximbankos hitelből. Az üzlet végül meghiúsult, de a kormány nem árul el részleteket. (MNO)

Bánki Erik, a dél-dunántúli fideszes erős ember feleségének lovas klubja tíz évig ingyenesen használhatja a mohácsi önkormányzat 5,5 hektáros telkét. A használatért vállalták a romos épületek felújítását. (Átlátszó)

Az állam 2008-ban adta el legnagyobb külföldi ingatlanát Moszkvában. Az ügyleten milliárdokat buktunk. A hűtlen kezeléssel vádolt volt nagykövetet és a további hat vádlottat felmentették. (Index)

Bár a horvát kormány hiányos jelentésekkel próbál szépíteni, az országból a háború kezdete óta érkeznek fegyverek nagy mennyiségben Szíriába, Szaúd-Arábia közbenjárásával. (OCCRP)

Az Igazságügyi Minisztérium javaslata alapján már nem lenne szükség bűncselekmény gyanújához a lehallgatáshoz. Az indoklás szerint ez épp a gyanú megállapításában vagy kizárásban segítene.(MNO)

A tao bevezetésekor hosszasan kellett győzködni az Európai Bizottságot, hogy nem burkolt állami támogatásról van szó. Nagy szüksége van a kormánynak az újabb engedélyre. (24)

Az LMP szerint az Európai Bizottságnak nyilvánosságra kell hoznia a Paks2-vel kapcsolatos döntéseket és tisztázni, hogy miért is érkezett az uniós biztos hazánkba egy orosz lobbista magángépén. (Magyar Narancs)

Tanulmány mutat rá, hogy a letelepedési kötvényprogram a törvényesített korrupció mintapéldánya: a konstrukcióval a kötvényeket forgalmazó offshore cégek járnak jól. (Napi)

Három éve még a magyar gazdaság növekedésének szempontjából kiemelten fontos volt az együttműködés a vörös csillagot természetesen már akkor is használó Heinekennel. (Vastagbőr)

Szarvas polgármestere bravúrosan, majdnem három helyet elfoglalva parkolt le a bevásárláshoz. (444)

Litvánia a legújabb ország, ahol az Alstomot érintő korrupciós ügyben nyomoznak. A cég két éve már kapott egy hatalmas pénzbüntetést a legkülönbözőbb országokban átadott kenőpénzek miatt. (OCCRP)

 

A mai Mutyimondót készítette: Vikár Anna


Tetszik a hírlevél? Támogasd mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft.), vagy akár két korsó sör árával (1000 Ft)!  Klikk ide, és a lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni! (Nem kell hozzá PayPal account!)
 

Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2017 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.