Spamdex - Spam Archive

Report spam

Send in your spam and get the offenders listed

Create a rule in outlook or simply forward the spam you receive to questions@spamdex.co.uk

Also in atlatszo.hu

Ugy novekednek a vizes vb koltsegei, ahogyan Meszaros Lorinc vagyona

Üdv!

 

- 94 milliárd forint megy a vizes vb-re (Átlátszó blog)
- Az USA felszólította Magyarországot: vesse el a lex CEU-t. (444.huIndex)
- Hernádi Zsolt alapkezelője szexpartner-kereső oldalakkal foglalkozó vállalkozást támogatott (Direkt36)
 

Fontos! Ezt a hírlevelet a mutyimondo@gmail.com címről küldjük ki neked. Adj hozzá bennünket a címlistádhoz, hogy sose kerüljön a Mutyimondó a spamek közé.


94 milliárd forint megy a vizes vb-re - eddig
Az Átlatszó összegyűjtötte az eddigi szerződéseket a vizes világbajnokság kapcsán - 94 milliárd forintnál tartunk most, ám ez az összeg várhatóan emelkedik majd, hiszen jelenleg is több hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzés folyik a háttérben. Még 2015-ben jelentette be a kormány, hogy hazánkban rendezik meg a 2017-es nyári vizes vb-t. A Magyar Úszószövetség akkori elnöke, Gyárfás Tamás akkor azt nyilatkozta, hogy a várható költségek 24,7 milliárdra rúgnak majd. Ehhez képest hamar kiderült, hogy a kormány jócskán elszámolta magát már a legelején: a Dagály úszóaréna kivitelezését csupán 8 milliárd forintra becsülték, ám a kivitelező Market zrt. nettó 38,36 milliárd forintért vállalta el. A cég tulajdonosa egyébként Orbán Viktor jóbarátja, Garancsi István. (Átlátszó blog)

Az USA felszólította Magyarországot, hogy vesse el a lex CEU-t
Erről beszélt Mark C. Toner az USA külügyminisztériumának szóvivője egy kedd esti sajtótájékoztatón. Elmondta, hogy a CEU fontos tudományos és kulturális kapocs Magyarország és az USA között, és a törvény, melyet hétfőn Áder János köztársasági elnök is aláírt, több más amerikai egyetem oktatási programját is veszélyezteti hazánkban. Így tehát nem csak a CEU-ról van szó, hanem a szabad oktatásról és szabad kulturális gondolkodásról is. Az USA álláspontja továbbra is az, hogy a magyar kormánynak a CEU-val kell tárgyalnia ez ügyben, fel kell függeszteni a törvény végrehajtását és újra kell tárgyalni azt úgy, hogy közös nevezőre jusson az oktatási intézménnyel​. Mindeközben itthon a Jobbik is kiállt a CEU mellett és aláírja az LMP beadványát, így Alkotmánybíróság elé kerülhet a les CEU. (444.huIndex)

Hernádi Zsolt alapkezelője szexpartner-kereső oldalakkal foglalkozó vállalkozást támogatott 
Az Európai Unió 2009-ben indította útjára hazánkban a Jeremie-programot, mely összesen 130 milliárd forintos forrást nyújtott, melyet 28 alap osztott szét különböző vállalkozások között. Habár 2016-ban Csepreghy Nándor még azt nyilatkozta, hogy semmilyen visszaélés nem történhet az uniós forrásokkal, most az uniós ellenőrök számos szabálytalanságot tártak fel, melyért tetemes összeget kell kifizetni. Többek közt azt kifogásolták, hogy Hernádi Zsolt Mol-vezér alapkezelője egy szexpartner-kereső oldalakkal foglalkozó vállalkozást támogatott uniós pénzből. Azt is kifogásolták, hogy a szétosztott támogatásokat olyan cégek kapták meg, melyek egy bizonyos befektetői körhöz tartoznak. (Direkt36)

Brüsszeli ultimátum: mit akar a magyar kormány?
Az Európai Bizottságban teljes egyetértés született azzal kapcsolatban, hogy a magyar kormány számos olyan intézkedést hozott az elmúlt időszakban, amely megkérdőjelezi mindazt, ami az Európai Unióhoz való kötődéshez szükséges. A bizottság tagjai szerint több olyan törvény, intézkedés is született, mely az emberi jogok, a jogállamiság, a demokrácia ellen vét, éppen azért az Európai Bizottság politikai vitát kezdeményez Magyarországgal, hogy kiderüljön, hazánk képes-e az EU értékek szerint működni. (444.huIndex)

Támogasd a munkánkat, kérj itt sárga csekket!

Ha van még két perced:

Hiába derült ki, hogy  Pruck Pál szerepel  az 1956-os plakátokon, Schmidt Mária nem kér bocsánatot. (444.hu)

Palkovits kiskaput keres a CEU-ügyben - a miniszter új ötlettel rukkolt elő, miszerint, ha a CEU kibővítené licencszerződését, a törvény ellenére is zavartalanul működhetne tovább. (444.hu)

Unalomba fulladt tárgyalás - folytatódik a Fideszes kémügy tárgyalása. A vád szerint Maxin Norbert és társa külföldi szervekkel osztott meg az országot érintő bizalmas információkat, ám ismerősei erről semmit sem tudtak mondani a tárgyaláson. (Átlátszó blog)

Ismét gazdagodik az ország gázszerelője: a Balatontourist és egy borászat is Mészáros Lőrincé lett. (24.hu24.hu)

Kevesebb munkahelyet hoztak létre több állami támogatással. A legtöbb új munkahelyet olyan beruházások hozták létre, amelyek 2010 előtt születtek. A top tízbe csupán 2, a mostani kormányhoz köthető döntés szerepel. (MNO.hu)

Meglepő kinevezés Orbántól: tárca nélküli miniszter kerül Paks élére. A kiszemelt Süli János, Paks polgármestere, 2014-ben lemosta Fideszt az önkormányzati választásokon.  (Index)

 

A mai Mutyimondót készítette: Gödri Rita

Tetszik a hírlevél? Támogasd mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft.), vagy akár két korsó sör árával (1000 Ft)!  Klikk ide, és a lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni! (Nem kell hozzá PayPal account!)
 

Szorgos népünk győzni fog. Vagy nem.
Mutyimondó

Támogasd a hírlevelet!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! A lap alján tudod beállítani, ha bankkártyával szeretnél fizetni (klikk a Continue-ra), ha pedig beikszeled azt, hogy "recurring" akkor havonta ugyanannyit utalsz nekünk! Klikkelj! Köszönjük! 

Hallgasd az Átlátszó Rádiót!

Napi Mutyimondó és egyéb riportok: meghallgathatod az email hírlevél rádiós változatát, továbbá egyéb érdekes interjúkat riportokat az Átlátszó Soundcloud oldalán. 

Kenőpénzt kért tőled valaki?

Írd meg a sztoridat! A Fizettem.hu oldalon megoszthatod a saját történetedet arról, hol, mikor, ki és mennyi kenőpénzt fizettetett veled, esetleg te önszántadból miért érezted úgy, hogy adnod kell. Sőt, azt is megírhatod, ha visszautasították, vagy te utasítottad vissza a felajánlott összeget. Klikk ide!

Rád tartozik!

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked? A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!
Copyright © 2017 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele
Our mailing address is:
Atlatszo.hu
Pf 54
Budapest, Budapest 1531
Hungary

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp


---------------------------

All titles, content, publisher names, trademarks, artwork, and associated imagery are trademarks and/or copyright material of their respective owners. All rights reserved. The Spam Archive website contains material for general information purposes only. It has been written for the purpose of providing information and historical reference containing in the main instances of business or commercial spam.

Many of the messages in Spamdex's archive contain forged headers in one form or another. The fact that an email claims to have come from one email address or another does not mean it actually originated at that address! Please use spamdex responsibly.


Yes YOU! Get INVOLVED - Send in your spam and report offenders

Create a rule in outlook or simply forward the junk email you receive to questions@spamdex.co.uk | See contributors

Google + Spam 2010- 2017 Spamdex - The Spam Archive for the internet. unsolicited electric messages (spam) archived for posterity. Link to us and help promote Spamdex as a means of forcing Spammers to re-think the amount of spam they send us.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records index for all time

Please contact us with any comments or questions at questions@spamdex.co.uk. Spam Archive is a non-profit library of thousands of spam email messages sent to a single email address. A number of far-sighted people have been saving all their spam and have put it online. This is a valuable resource for anyone writing Bayesian filters. The Spam Archive is building a digital library of Internet spam. Your use of the Archive is subject to the Archive's Terms of Use. All emails viewed are copyright of the respected companies or corporations. Thanks to Benedict Sykes for assisting with tech problems and Google Indexing, ta Ben.

Our inspiration is the "Internet Archive" USA. "Libraries exist to preserve society's cultural artefacts and to provide access to them. If libraries are to continue to foster education and scholarship in this era of digital technology, it's essential for them to extend those functions into the digital world." This is our library of unsolicited emails from around the world. See https://archive.org. Spamdex is in no way associated though. Supporters and members of http://spam.abuse.net Helping rid the internet of spam, one email at a time. Working with Inernet Aware to improve user knowlegde on keeping safe online. Many thanks to all our supporters including Vanilla Circus for providing SEO advice and other content syndication help | Link to us | Terms | Privacy | Cookies | Complaints | Copyright | Spam emails / ICO | Spam images | Sitemap | All hosting and cloud migration by Cloudworks.

Important: Users take note, this is Spamdex - The Spam Archive for the internet. Some of the pages indexed could contain offensive language or contain fraudulent offers. If an offer looks too good to be true it probably is! Please tread, carefully, all of the links should be fine. Clicking I agree means you agree to our terms and conditions. We cannot be held responsible etc etc.

The Spam Archive - Chronicling spam emails into readable web records

The Glass House | London | SW19 8AE |
Spamdex is a digital archive of unsolicited electronic mail 4.9 out of 5 based on reviews
Spamdex - The Spam Archive Located in London, SW19 8AE. Phone: 08000 0514541.